de nieuwste bedrijfsuitjes en groepsuitjes

Welkom bij het nieuwsblog van Ontdekjestad.nl! Hier houden we u op de hoogte van het laatste nieuws zoals nieuwe toevoegingen aan bedrijfs- en groepsuitjes maar ook de nieuwste restaurants waar we mee samenwerken, de steden waarin we actief zijn en nog veel meer. Niks missen? Volg ons via Facebook!

Nieuw in Zwolle

Nieuw! We hebben ze weer gevonden, de aller, allerleukste restaurants van de stad; Zwolle! Met super enthousiaste eigenaars en medewerkers die staan te popelen om u te ontvangen tijdens een Stadswandeling of Culinaire Wandeling. Toegevoegd zijn onder meer: Restaurant Kletsen & Proeven, Bokkerstebuiten, de Belgische Keizer, de Vlaamse Hoogmis en Grand Hotel Wientjes. Stuk voor stuk pareltjes met liefde voor het culinaire vak. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Zwolle? Kijk voor alle groepsuitjes en bedrijfsuitjes op Arrangementen in Zwolle.

0 Read More

Nieuw! Arrangementen op maat

Heeft u specifieke wensen voor een bepaalde activiteit of stad die niet op onze site wordt vermeld? Neem dan even contact met ons op, er zijn zoveel mogelijkheden! En dat hoeft echt niet duur te zijn. Bel ons even, dan bespreken we uw wensen, voorkeuren en budget, of dat nou klein of groot is. Onze Event Manager Margriet Splint is specialist in het samenstellen van groepsuitjes en bedrijfsuitjes en vertelt u er graag alles over! Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan een berichtje naar info@ontdekjestad.nl. #groepsuitjes #bedrijfsuitjes #ontdekjestad

0 Read More

NIEUW! DE GEWELVEN VAN ZWOLLE

Jaaaa we zijn er al even mee bezig, maar we kunnen het nu echt toevoegen aan ons aanbod groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Zwolle, een fantastische ondergrondse wandeling door de gewelven van Zwolle! Spannend, mysterieus en intrigerend, dat vond ik het. Maar ook mooi en overweldigend. Ik ben heel trots dat we u dit kunnen aanbieden!

Deze bijzondere stadswandeling begint in de gewelven van Zwolle waarin u de ondergrondse wereld van de stad leert kennen. Een ‘wow’ momentje… Daarna neemt uw privégids u mee naar twee gezellige restaurants, terwijl u alles leert van het bovengrondse Zwolle met haar prachtige stadscentrum.

Kijk hier voor alle informatie en reserveringen. En heeft u nog vragen? Dan horen wij die graag, u kunt ons bellen op 033 4635662 of een berichtje sturen naar info@ontdekjestad.nl

0 Read More