In NIEUWS

Vorige week donderdag: Eerst maar eens een kop koffie en dan zoek ik mijn thuiswerkplek op. Ik klap mijn laptop open. De laatste maanden bijna tevergeefs, groepen die samen een uitje beleven: het lijkt bijna prehistorisch. Maar ik geef de moed niet op: Er wordt versoepeld, de zon schijnt. Ik zie het maar als goede voortekenen voor wat mij te wachten staat vandaag.

En…? YESSS EIN-DE-LIJK! Een aanvraag met bel-mij-terug-verzoek! Een goed teken, iemand die graag gebeld wil worden door Ontdekjestad heeft meestal een vraag. En dát zet mij nog meer op scherp: als mijn antwoord bevredigend is wordt de klus door Ontdekjestad voor deze klant geklaard! Precies dát maakt mijn werk onbeschrijfelijk leuk. Want als het op “uitjes” aankomt sta ik zelden met mijn mond vol tanden. En krijg niet zelden een leuke mail: “We hebben zo genoten”, “Fijn dat het allemaal geregeld was, iedereen wist van onze wensen”, “Het moest zo snel geregeld worden, fijn dat het toch nog gelukt is!”. I LOVE IT!

Nu dus een jongedame die vanwege een annulering vanuit een uitjesbureau haastig op zoek is naar een cocktailworkshop in Groningen, met een etentje er achteraan voor aanstaande zaterdag al! Laat ik nou nét een paar heel leuke relaties hebben in het hoge noorden! In Café Via Vecchia krijgt deze groep voor een vrijgezellenavond een cocktailworkshop en krijgen ze een heerlijk viergangen tapasmenu op het terras van Hemmingways!

Vrijdag: Alles is bevestigd, Hemmingways en Via Vecchia hebben geen enkele moeite met enkele specifieke wensen. De factuur is onderweg en morgen kan deze groep op stap voor een vrijgezellenfeest in Groningen!

Maandag: Zoals gebruikelijk wil ik een mail sturen om te vragen of alles voor de groep naar wens is geweest. Zijn jullie prettig ontvangen, was de activiteit leuk en hebben jullie lekker gegeten? Maar ik hoef de moeite niet te doen! De ceremoniemeester heeft me al gemaild: “Wat hebben we een goede keus gemaakt door Ontdekjestad te benaderen! Het was hartstikke goed en de cocktails waren heerlijk! Dankjewel voor de snelle organisatie!”

Iets wat voor hen door een annulering leek uit te draaien op een totaal fiasco wordt een memorabel vrijgezellenfeest in Groningen!

Mijn werk is weer begonnen! Ik voel me als herboren: I LOVE IT!

Recent Posts