Themawandeling Hofje van Amersfoort

hofje-amersfoort

NIEUW! Verscholen achter een oude muur met een prachtig hekwerk ligt het Amersfoorts Hofje De Armen de Poth. Dit hofje heeft een oude historie en daarvan is vrijwel niets verloren gegaan. Onze gids neemt u mee op bezoek in het liefste hofje van Amersfoort. Daar bezoekt u niet alleen het hofje maar ook bezichtigt u een huisje en krijgt u een film te zien met historische beelden. Dit is echt een uniek uitje in Amersfoort, inclusief culinaire heerlijkheden.

Stadswandeling

stadswandeling-groepen-amersfoort

Happen & Stappen in Amersfoort! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 tot 150 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Amersfoort waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

PS: vraag ook naar de mogelijkheden voor een rondvaart door de grachten van Amersfoort.

Cocktailworkshop

workshop cocktails maken

Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond? Of een avondje uit met collega’s, familie of vrienden? En kiest u Amersfoort voor een gezellig uitje? Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van onze gezelligste restaurants.

Groepsuitje vanaf (ongeveer) 10 tot 50 personen.

Workshop glasblazen

workshop glasblazen

Oude ambachten herleven met deze unieke workshop glasblazen in Amersfoort. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van Amersfoorts fijnste restaurants.

Geschikt voor een bedrijfsuitje vanaf 10 tot 50 personen.

Culinaire wandeling

luxe culinaire stadswandeling

Proeven in de beste restaurants van Amersfoort en ondertussen al het moois van de stad ontdekken! Geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vanaf ongeveer 10 tot 150 personen. Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Amersfoort, de Keistad. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Kookworkshop

kookworkshop amersfoort

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. Onze kookworkshops in Amersfoort zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden. Een BBQ, Mexicaanse of vegetarische workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Mogelijk voor een groepsuitje vanaf 10 tot 50 personen.

Stadswandeling Bier in Amersfoort

themawandeling bierstad amersfoort

Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ drinkt u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook van alles over de bereiding ervan en welke rol bierbrouwerijen in Amersfoort hebben. De dag begint met een wandeling door onze prachtige stad, onder begeleiding van een privégids. Daarna wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz (in het oudste pandje van Amersfoort!) en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties van 10 tot 150 personen.

Budget stadswandeling

groepsuitje stadswandeling amersfoort

Wilt u graag genieten van een historische stadswandeling door Amersfoort, maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze restaurants.

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje vanaf 10 tot 150 personen.

PS: U kunt ook kiezen voor een rondvaart door de grachten van Amersfoort.

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Amersfoort

Er zijn maar weinig steden zo leuk als Amersfoort, dé stad bij uitstek om een stadswandeling met een gids te maken. Onze gidsen hebben een enorme kennis van de rijke historie van de keistad en vertellen u er met passie alles over.

Wij bieden in Amersfoort verschillende stadswandelingen en arrangementen aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de historische stadswandeling, de culinaire stadswandeling of de budget stadswandeling, voor als u iets minder wilt besteden maar nog steeds een fantastisch dagje uit wil beleven. Tijdens onze verschillende stadswandelingen door het centrum van Amersfoort bezoekt u de mooiste plekjes van Amersfoort in combinatie met bijvoorbeeld een beklimming van de Onze Lieve Vrouwentoren en Lange Jan of een rondvaart door de mooie grachten. De culinaire liefhebbers kunnen kiezen uit, naast de culinaire wandeling, een heerlijke en gezellige Kookworkshop, Cocktailworkshop of de Themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’, vooral de laatste is een doorslaand succes voor personeels- of relatiedagen.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 tot 150 personen.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes