Stadswandeling

amersfoort-006_web

Happen & Stappen in Amersfoort! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Amersfoort waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

PS: vraag ook naar de mogelijkheden voor een rondvaart door de grachten van Amersfoort.

Cocktailworkshop

cocktails

Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond? Of een avondje uit met collega’s, familie of vrienden? En kiest u Amersfoort voor een gezellig uitje? Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van onze gezelligste restaurants.

Budget stadswandeling

amersfoort-koppelpoort-e1489579186294

Wilt u graag genieten van een historische stadswandeling door Amersfoort, maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze restaurants.

PS: U kunt ook kiezen voor een rondvaart door de grachten van Amersfoort.

Glasblazen

art-artist-container-220990

Oude ambachten herleven met deze unieke workshop glasblazen in Amersfoort. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van Amersfoorts fijnste restaurants.

Culinaire wandeling

buffet-chicken-delicious-5938

Proeven in de beste restaurants van Amersfoort en ondertussen al het moois van de stad ontdekken! Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Amersfoort, de Keistad. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Kookworkshop

ceramic-close-up-cook-269245

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. Onze kookworkshops in Amersfoort zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden. Een BBQ, Mexicaanse of vegetarische workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Bierstad Amersfoort

alcohol-ale-bar-159291

Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ drinkt u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook van alles over de bereiding ervan en welke rol bierbrouwerijen in Amersfoort hebben. De dag begint met een wandeling door onze prachtige stad, onder begeleiding van een privégids. Daarna wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz (in het oudste pandje van Amersfoort!) en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties.

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Amersfoort

Er zijn maar weinig steden zo leuk als Amersfoort,  dé stad bij uitstek om met een stadsgids op pad te gaan. Onze gidsen hebben een enorme kennis van de rijke historie van de keistad en vertellen u er met passie alles over.

Wij bieden in Amersfoort verschillende stadswandelingen en arrangementen aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de historische stadswandeling, de culinaire stadswandeling of de budget stadswandeling, voor als u iets minder wilt besteden maar nog steeds een fantastisch dagje uit wil beleven. Tijdens onze verschillende stadswandelingen door het centrum van Amersfoort bezoekt u de mooiste plekjes van Amersfoort in combinatie met bijvoorbeeld een beklimming van de Onze Lieve Vrouwentoren en Lange Jan of een rondvaart door de mooie grachten. De culinaire liefhebbers kunnen kiezen uit, naast de culinaire wandeling, een heerlijke en gezellige Kookworkshop, Cocktailworkshop of de Themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’, vooral de laatste is een doorslaand succes voor personeels- of relatiedagen.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-463 5662

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

gouda

Kaas, cocktails en cultuur: bezoek Gouda!

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes