Stadswandeling

amersfoort-006_web

Samen met onze gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling. Een leuke manier om met uw personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit te gaan in Amersfoort. De afwisseling met een tweetal gezellige restaurants waar u een heerlijk menu gebruikt tijdens dit arrangement: Happen & Stappen in Amersfoort.

Cocktailworkshop

melissa-walker-horn-483815-unsplash-web

Moet u een vrijgezellendag in Amersfoort regelen? Met een originele workshop in Amersfoort? Boek dan de workshop cocktails maken! Ideaal voor een vriendinnenuitje, maar ook voor een personeelsfeest in Amersfoort. En als de cocktails hebben gesmaakt staat er een heerlijk menu op de kaart.

Budget stadswandeling

amersfoort-flehite-web

Samen met onze stadsgids gaat u op pad tijdens het (budget-)arrangement Happen & Stappen. Een leuke manier om met uw personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit te gaan in Amersfoort. Tijdens de stadswandeling eet u in een tweetal gezellige restaurants een eenvoudig maar heerlijk menu tijdens dit arrangement: Happen & Stappen in Amersfoort.

Glasblazen

hero-6

Oude ambachten herleven met de unieke workshop glasblazen in Amersfoort! Dat is nog eens een originele workshop in Amersfoort, zeer geschikt voor een personeelsdag. We combineren dit graag met een heerlijk diner waarmee het personeelsfeest in Amersfoort gezellig wordt afgesloten

Culinaire wandeling

afbeelding-012_web

Een uitgebreide avond uit, veel van Amersfoort en zijn gezellige restaurants zien én proeven: een ideaal uitje in Amersfoort is de Culinaire wandeling. De gids  is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum. De afwisseling maakt het een perfect uitje met uw personeelsdag, vriendenuitje of familiedag.

Kookworkshop

cassiano-barletta-788016-unsplash_web

Met elkaar de maaltijd bereiden die je daarna gezellig gebruikt, dat is de kookworkshop in Amersfoort! De kok begeleidt jullie in de bekende en minder bekende keuken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Amersfoort, zoals de BBQ-workshop. De vegetarische kookworkshop in Amersfoort is een eigentijdse aanrader! Gezellig voor een vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Amersfoort.

Bierstad Amersfoort

amersfoort-langejan-web

Heeft u een vrijgezellendag in Amersfoort te organiseren? En is de bruidegom een bierliefhebber? Of zijn uw klanten dat? Dan is dit een geschikt arrangement voor uw relatiedag. Dan zit u goed met onze themawandeling: Bierstad Amersfoort! En deze stadswandeling rond je af met een heuse bierquiz met weetjes over bierbrouwerijen in Amersfoort. Daarna gaan jullie aan tafel voor een heerlijk diner met bierbereiding.

Arrangementen in Amersfoort

Amersfoort is de stad bij uitstek om met een stadsgids op pad te gaan. Onze gidsen hebben een brede kennis en vertellen met veel plezier over de rijke historie van Amersfoort. Tijdens de rondleiding met allerlei thema’s door het centrum van Amersfoort bezoekt u de mooiste plekjes van Amersfoort. De stadswandeling kan uitstekend worden gecombineerd met een beklimming van de Onze Lieve Vrouwetoren (of Lange Jan), een rondvaart door de grachten van Amersfoort. Of wilt u een walking diner of culinaire wandeling door Amersfoort waarbij u tijdens de bourgondische wandeling langs drie restaurants gaat onder begeleiding van onze gids. We bieden ook themawandelingen door Amersfoort aan. Een arrangement in Amersfoort is echt een aanrader voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje, familieuitje.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

[/vc_column]
[/vc_column]
[/vc_column]