Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond? Of een avondje uit met collega’s, familie of vrienden?

Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van de leukste restaurants van Zwolle.

Al vanaf €89,50 per persoon, incl. workshop, diner en drankjes! Mogelijk met groepen van 10 tot 50 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Cocktailworkshop Zwolle

Voorbeeld programma:

17.00 uur

Ontvangst bij Cocktailbar Shotto’s voor de cocktailworkshop

18.45 uur

Lopen naar de volgende locatie (altijd binnen 5 min. loopafstand)

19.00 uur

Er wordt een driegangen diner geserveerd bij De Belgische Keizer

21.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.30 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 89,50 per persoon, inclusief BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Cocktailworkshop met drie cocktails en hapjes
  • Driegangen meerkeuze menu
  • Twee drankjes naar keuze (bier, huiswijn, frisdrank) en een kop koffie/thee
cocktailworkshop
De heerlijkste cocktails, zelf bereiden

Shotto’s

Shotto’s is een gezellige en levendige eet- en drinkgelegenheid gevestigd in Zwolle, Nederland. Het staat bekend om zijn uitgebreide menu met een verscheidenheid aan cocktails, shotjes en andere drankjes, evenals smakelijke hapjes en gerechten.

Het interieur van Shotto’s heeft vaak een moderne en trendy uitstraling, met comfortabele zitplaatsen en een levendige sfeer die perfect is voor een avondje uit met vrienden of familie.

Naast de drankjes biedt Shotto’s vaak ook een selectie van hapjes en snacks, perfect om te delen of om te genieten tijdens het drinken. De eetgelegenheid heeft een reputatie opgebouwd als een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannen omgeving om te genieten van lekker eten en drinken.

Met zijn centrale ligging in Zwolle trekt Shotto’s vaak een divers publiek aan, van lokale bewoners tot toeristen die de stad bezoeken. Het is een ideale plek voor een informele bijeenkomst, een drankje na het werk of een gezellige avond uit.

De Belgische Keizer

De Belgische Keizer is een bekend café-restaurant gevestigd in Zwolle, Nederland. Het café-restaurant dankt zijn naam aan de Belgische koning Leopold II, die in de 19e eeuw een bezoek bracht aan Zwolle. Het staat bekend om zijn sfeervolle ambiance, vriendelijke service en uitgebreide menu.

De Belgische Keizer biedt een gevarieerd menu met zowel Belgische klassiekers als internationale gerechten. Het is een populaire plek voor lunch, diner en borrels. Met zijn ruime terras is het ook een geliefde bestemming om buiten te zitten en te genieten van het mooie weer.

Naast het eten biedt de Belgische Keizer ook een uitgebreide drankenkaart, met een ruime selectie aan bieren, wijnen, cocktails en andere drankjes. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van goed eten, drinken en gezelschap in een gezellige en ontspannen sfeer.

Met zijn centrale ligging in het hart van Zwolle trekt de Belgische Keizer een divers publiek aan, van lokale bewoners tot toeristen die de stad bezoeken. Het is een populaire ontmoetingsplek voor zowel jong als oud, en staat garant voor een gezellige en smakelijke ervaring.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje: