Glasblazen

Het bezoeken van steden en dorpen in Nederland, we zijn ook in eigenland een reislustig volk! Als we ons graag laten verleiden in de winkelstraten te blijven missen we veel unieke plekjes. Daarom neemt onze gids u graag mee naar mooie plekken en leidt u van restaurant naar restaurant. Het arrangement Happen & Stappen brengt u in twee restaurants met een leuke stadswandeling tussendoor.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Amersfoort

11102010592

Oude ambachten herleven met de unieke workshop glasblazen in Amersfoort! Dat is nog eens een originele workshop in Amersfoort, zeer geschikt voor een personeelsdag. We combineren dit graag met een heerlijk diner waarmee het personeelsfeest in Amersfoort gezellig wordt afgesloten.

Harderwijk

1020640

Een uitje voor uw personeel of relaties waarin oude ambachten tot leven komen tijdens de workshop glasblazen in Harderwijk! Een unieke workshop glasblazen in Harderwijk, een heel speciale invulling voor een personeelsdag of relatiedag. We combineren de workshop glasblazen graag met een heerlijk diner in een gezellig restaurant in Harderwijk waarmee uw personeelsfeest of relatie-event in Harderwijk compleet verzorgd is.

Gouda

img_5762

Oude ambachten komen weer tot leven met de workshop glasblazen in Gouda! Een originele workshop in Gouda, een unieke invulling voor een personeelsdag. We combineren dit graag met een heerlijk diner waarmee het personeelsfeest in Gouda gezellig wordt afgesloten.

Zwolle

zwolle_centrum_web

Wilt u iets heel speciaals tijdens een relatie-event of personeelsdag in Zwolle? Een uitje voor uw personeel of relaties waarin oude ambachten tot leven komen tijdens de workshop glasblazen in Zwolle! Een unieke workshop glasblazen in Zwolle is een heel speciale invulling voor een personeelsdag of relatiedag. We maken de dag compleet verzorgd met de workshop glasblazen met een heerlijk diner in een vele restaurants in Zwolle waarmee uw personeelsfeest of relatie-event in Zwolle compleet verzorgd is.