Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling ‘Bier in Zwolle’ drinkt u niet alleen het lekkerste bier gebrouwen in Klooster Axes Castellum, maar leert u ook alles over de geschiedenis van bier in  Zwolle.

Al vanaf € 91,50 per persoon, incl. proeverij, quiz, diner en drankjes! Wilt u ook een rondleiding door het klooster dan bedragen de kosten € 97,50. En duurt het programma ongeveer één uur langer. Ook is het mogelijk om een deel van het gezelschap te laten proeven en een ander deel de rondleiding te laten volgen. We maken graag een voorstel op maat. Reserveren voor groepen van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Themawandeling ‘Bier in Zwolle’

Voorbeeld arrangement

15.00 uur

Ontvangst in de brouwerij in de kelders van het Axes Castellum Klooster.

15.15 uur

Bierproeverij van het echte Zwolse bier óf een rondleiding door het klooster

16.30 uur

De bierproeverij in Zwolle eindigt met een bierquiz! Met passende prijs…

16.45 uur

De gids haalt u op voor een themawandeling Bier in Zwolle

18.15 uur

De wandeling eindigt bij De Belgische Keizer waar u aanschuift voor een twee gangen biermenu.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 91,50 per persoon, inclusief BTW en consumpties.

Inbegrepen zijn:

  • BTW
  • Ontvangst met een… biertje
  • Bierproeverij
  • Bierquiz met prijs
  • Tweegangen biermenu
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en/of frisdrank)
  • Koffie of thee

Met uitbreiding met rondleiding door het klooster bedragen de kosten € 97,50.

bier-in-zwolle-themawandeling
Proef de lekkerste (klooster)biertjes in Zwolle

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Na de bierproeverij in de gewelven wordt uw kennis getest en volgt een rondleiding door het prachtige klooster! Naar keuze kunt u ook nog een stadswandeling maken of meteen aanschuiven voor een heus biermenu!

De middag begint met een gezellige ontvangst door de brouwers van het Axes Castellum kloosterbier. Ze vertellen vol passie over hun uit de hand gelopen hobby bierbrouwen en laten u proeven van hun gouden trots tijdens de bierproeverij. Uw oplettendheid word getest met een gezellige bierquiz en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties.

Maar ook is het een onwijs leuk thema om een vrijgezellenfeest te starten. Als de bruidegom of bruid van bier houdt en van gezelligheid is dit een perfect uitje in Zwolle. Moet je een vrijgezellenfeest regelen dan ben je meteen klaar als je dit uitje reserveert en weet je meteen wat het kost. 

Wil je dus een themawandeling bierwandeling door Zwolle maken met een groep vraag ons naar de mogelijkheden. Hieronder tref je een voorbeeld van een compleet programma voor een uitje in Zwolle. Wij maken het je graag makkelijk, jullie hoeven je op de dag van het dagje uit in Zwolle alleen maar te melden en alles is geregeld.