Stadswandeling

zwolle bedrijfsuitje

Zwolle zien, ruiken en proeven, samen met uw personeel, familie of vrienden. Tijdens deze historische stadswandeling leidt een enthousiaste gids u door het prachtige centrum van Zwolle. Een super origineel arrangement! Voor groepen van 10 tot 150 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Zwolle waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu. Een stadswandeling in Zwolle is een compleet verzorgd dagje uit.

Culinaire wandeling

lekkerste restaurants amersfoort

Genieten in de beste restaurants van Zwolle en tussen de gangen door al het moois van de stad ontdekken! Voor groepen van  10 tot 150 personen. Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Zwolle en neemt u mee naar een drietal fantastische restaurants. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Cocktailworkshop

workshop cocktails

Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond te organiseren in Zwolle? Of een avondje uit met collega’s, familie of vrienden? Voor groepen van 10 tot 50 personen. Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van de leukste restaurants van Zwolle.

Kookworkshop

Nieuwe restaurants in Zwolle!

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. In Zwolle zijn onze kookworkshops stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden. Voor groepen van 10 tot 50 personen. Een tapas of Thaise workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Budget stadswandeling

groepsuitje in zwolle

Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling. Voor groepen van 10 tot 150 personen. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van de leukste restaurants van Zwolle.

Stadswandeling Bier in Zwolle

themawandeling-bier-in-zwolle

Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ drinkt u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook van alles over de bereiding ervan en welke rol bierbrouwerijen in Amersfoort hebben. De dag begint met een wandeling door onze prachtige stad, onder begeleiding van een privégids. Daarna wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz (in het oudste pandje van Amersfoort!) en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties van 10 tot 150 personen.

Voor groepen van 10 tot 150 personen.

Workshop glasblazen

workshop glasblazen

Nu ook in Zwolle: oude ambachten herleven met deze unieke workshop. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Een heel bijzonder groepsuitje in Zwolle. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van de leukste restaurants van Zwolle.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Zwolle

De prachtige hanzestad, waar grachten, monumenten en musea de uitstraling bepalen. De stad die trots is op haar Sassenpoort en Peperbus. En terecht, want het is bijzonder dat deze gebouwen bewaard zijn gebleven.

Dankzij de toetreding van Zwolle tot de Hanze, brak in de 15e eeuw Zwolles ‘Gouden eeuw’ aan. Het gotische stadhuis en de andere middeleeuwse panden zijn daar de stille getuigen van. Maar wist u dat Zwolle ook een centrum was voor de Moderne Devotie, en dat het in de achttiende eeuw een belangrijk bolwerk van de Patriotten was? Tijdens een stadswandeling met uw eigen gids komt u er alles over te weten! Maar er is meer; wat te denken van een historische wandeling door de ondergrondse gewelven, een culinaire wandeling, een cocktailworkshop of kookworkshop?

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.