Stadswandeling

zwolle-

Zwolle zien, ruiken en proeven, samen met uw personeel, familie of vrienden. Tijdens deze historische stadswandeling leidt een enthousiaste gids u door het prachtige centrum van Zwolle. Een super origineel arrangement! Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Zwolle waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu. Een stadswandeling in Zwolle is een compleet verzorgd dagje uit.

Culinaire wandeling

beef-cuisine-delicious-299347

Genieten in de beste restaurants van Zwolle en tussen de gangen door al het moois van de stad ontdekken! Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Zwolle en neemt u mee naar een drietal fantastische restaurants. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Cocktailworkshop

cocktails

Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond te organiseren in Zwolle? Of een avondje uit met collega’s, familie of vrienden? Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van de leukste restaurants van Zwolle.

Kookworkshop

bread-delicious-egg-704569

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. In Zwolle zijn onze kookworkshops stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden. Een tapas of Thaise workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Budget stadswandeling

zwolle-broerenklooster

Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van de leukste restaurants van Zwolle.

Beleef de gewelven

gewelven-zwolle

Deze bijzondere stadswandeling begint in de gewelven van Zwolle waarin u de ondergrondse wereld van de stad leert kennen. Een ‘wow’ momentje… Daarna neemt uw privégids u mee naar twee gezellige restaurants, terwijl u alles leert van het bovengrondse Zwolle met haar prachtige stadscentrum. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een personeelsdag.

Glasblazen

art-artist-container-220990

Nu ook in Zwolle: oude ambachten herleven met deze unieke workshop. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Een heel bijzonder groepsuitje in Zwolle. Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van de leukste restaurants van Zwolle.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-463 5662

Of stuur een berichtje:

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Zwolle

De prachtige hanzestad, waar grachten, monumenten en musea de uitstraling bepalen. De stad die trots is op haar Sassenpoort en Peperbus. En terecht, want het is bijzonder dat deze gebouwen bewaard zijn gebleven.

Dankzij de toetreding van Zwolle tot de Hanze, brak in de 15e eeuw Zwolles ‘Gouden eeuw’ aan. Het gotische stadhuis en de andere middeleeuwse panden zijn daar de stille getuigen van. Maar wist u dat Zwolle ook een centrum was voor de Moderne Devotie, en dat het in de achttiende eeuw een belangrijk bolwerk van de Patriotten was? Tijdens een stadswandeling met uw eigen gids komt u er alles over te weten! Maar er is meer; wat te denken van een historische wandeling door de ondergrondse gewelven, een culinaire wandeling, een cocktailworkshop of kookworkshop?

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.