Stadswandeling

zwolle_sassenpoort

Een enthousiaste gids leidt u tijdens de stadswandeling door het historische centrum van Zwolle. Het arrangement Happen & Stappen in Zwolle is de stad zien én proeven. Een originele invulling voor uw personeelsdag of familiedag, een uitje in Zwolle wat wij voor u organiseren. U bezoekt tijdens de stadswandeling door Zwolle twee leuke restaurants in Zwolle waar u een heerlijk meerkeuzemenu gebruikt. Dit maakt het een compleet verzorgd dagje uit, uitje: Happen & Stappen in Zwolle.

Culinaire wandeling

zwolle-broerenklooster

Voor de liefhebber van eten en een stadswandeling in Zwolle, genieten van het prachtige Zwolle en een bezoek aan maar liefst drie restaurants: een origineel dagje uit in Zwolle is de Culinaire wandeling of Walking diner in Zwolle. Onze gids is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u enthousiast rond tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum van Zwolle langs de verschillende restaurants. Het genieten in drie restaurants in Zwolle maakt het een perfect uitje met uw vriendenuitje, personeelsfeest of familiedag in Zwolle.

Cocktailworkshop

melissa-walker-horn-483815-unsplash-web

Bent u aan de beurt om een vrijgezellendag in Zwolle regelen? Met een  cocktailworkshop in Zwolle is dat zo gepiept! Boek workshop cocktails maken in Zwolle! Ideaal voor een vriendinnenuitje, maar ook voor een personeelsfeest in Zwolle. En als de cocktails hebben gesmaakt staat er een heerlijk menu op de kaart in één van de gezellige restaurants die Zwolle rijk is.

Kookworkshop

cassiano-barletta-788016-unsplash_web

Met elkaar koken in en daarna gezellig samen de gerechten eten aan een mooi gedekte tafel, dat is de kookworkshop in Zwolle! De kok legt uit hoe jullie klassiekers en minder bekende gerechten maken en helpt waar nodig een handje mee. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Zwolle, zoals de Thaise kookworkshop! Maar ook de kookworkshop Tapas maken in Zwolle is een leuke dag uit! Gezellig voor een culinair uitje in Zwolle. Een compleet verzorgd vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Zwolle.

Budget stadswandeling

zwolle-grote-markt_web

Wel een leuke personeelsdag, met een klein budget. Dan is dit uitje in Zwolle met een stadswandeling met onze gids tijdens het (budget-)arrangement Happen & Stappen in Zwolle een betaalbaar dagje uit. Een originele manier om met uw personeelsdag of familie-uitje een dagje uit in Zwolle in te vullen. Tijdens de stadswandeling bezoekt u twee leuke restaurants in Zwolle waar u een eenvoudig maar lekker menu gebruikt tijdens dit uitje in Zwolle: Budget Happen & Stappen in Zwolle.

Beleef de gewelven

zwolle-peperbus_web

Deze stadswandeling begint in de gewelven van Zwolle, een originele stadswandeling in Zwolle ondergronds! De gids neemt u mee tijdens de stadswandeling en leidt u langs twee gezellige restaurants in Zwolle. Deze themawandeling in Zwolle is echt uniek! En een originele dag uit, compleet verzorgde personeelsdag in Zwolle.

Glasblazen

hero-6

Wilt u iets heel speciaals tijdens een relatie-event of personeelsdag in Zwolle? Een uitje voor uw personeel of relaties waarin oude ambachten tot leven komen tijdens de workshop glasblazen in Zwolle! Een unieke workshop glasblazen in Zwolle is een heel speciale invulling voor een personeelsdag of relatiedag. We maken de dag compleet verzorgd met de workshop glasblazen met een heerlijk diner in een vele restaurants in Zwolle waarmee uw personeelsfeest of relatie-event in Zwolle compleet verzorgd is.

Zwolle, een dynamische Hanzestad…

waar grachten, monumenten en musea de uitstraling bepalen, trots op haar Sassenpoort en Peperbus, de gebouwen waaraan de stad in een oogopslag te herkennen is. En terecht, want het is bijzonder dat deze gebouwen bewaard zijn gebleven.

Maar Zwolle heeft nog meer moois te bieden. Dankzij de toetreding van Zwolle tot de Hanze, brak in de 15e eeuw Zwolles ‘Gouden eeuw’ aan. Het gotische stadhuis en de andere middeleeuwse panden die Zwolle telt, zijn daar de stille getuigen van. Maar wist u dat Zwolle ook een centrum was voor de Moderne Devotie, en dat het in de achttiende eeuw een belangrijk bolwerk van de Patriotten was? Tijdens een stadswandeling met uw eigen gids komt u er meer over te weten.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.