Oude ambachten herleven met deze unieke workshop. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen!

Een oud ambacht zoals glasblazen is een activiteit met een vleugje magie. De glasblazer geeft eerst een demonstraite, vertelt vol passie over zijn beroep en laat wat van zijn werk zien. Dan gaan jullie zelf aan de slag. Het zal u verbazen wat er nog voor een mooie kunstwerken worden geblazen!

Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van Amersfoorts fijnste restaurants.

Vanaf €121,50 per persoon. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Workshop Glasblazen + diner

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in In den Kleinen Hap met koffie en een Amersfoorts Keitje (schuimgebakje)

16.30 uur

Aanvang van de demonstratie glasblazen

17.00 uur

Alle gasten krijgen de gelegenheid zelf te blazen

18.00-18.30 uur

Aan tafel voor een driegangen diner

21.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.30 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 121,50 per persoon, inclusief BTW. (LET OP: Vanwege de hoge kosten voor het glasblazen is deze gebaseerd op 15 personen.)

Inbegrepen zijn:

  • Demonstratie glasblazen en zelf aan de slag
  • Koffie/thee met gebak
  • Driegangen meerkeuze menu
  • Twee drankjes naar keuze (bier, huiswijn, frisdrank) en een kop koffie/thee
workshop glasblazen
Glasblazen in Amersfoort

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Oude ambachten zoals glasblazen is een activiteit met een vleugje magie. Met het hete vuur en smeltende glas worden de mooiste kunstwerken gemaakt. De glasblazer laat enthousiast zien hoe een vormeloos stuk glas wordt omgetoverd tot een flinterdun sculptuur en vertelt gepassioneerd over zijn werk, het ontstaan van glasblazen, hoe het nu is met glasblazers door heel Nederland. En natuurlijk komen jullie ook aan de beurt om te blazen. Het zal je verrassen wat een mooi voorwerp je kunt blazen zonder heel handig of creatief te zijn. Natuurlijk wordt er ook een hapje gegeten en gedronken, misschien een lokale lekkernij, een Amersfoorts Keitje? En gaan jullie ook nog aan tafel voor een heerlijk diner in een gezellig restaurant in Amersfoort.