Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling-Amersfoort  ‘Bierstad Amersfoort’ drinkt u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook alles over de geschiedenis van bier in Amersfoort. De stadswandeling themawandeling wordt onder het genot van een lokaal biertje afgesloten met een bierquiz én natuurlijk een leuke prijs voor de winnaar!

De dag begint met een proeverij van biertjes uit onze prachtige stad in brouwerij De Drie Ringen. Als u hiervan hebt genoten vertrekt u onder begeleiding van een privégids voor de themawandeling Bierstad Amersfoort. De wandeling eindigt met een quiz, daarin wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding.

Al vanaf € 89,50 per persoon, incl. gids, quiz, diner en drankjes! Reserveren voor groepen van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Themawandeling-Amersfoort ‘Bierstad Amersfoort’

Voorbeeld arrangement

15.45 uur

Ontvangst in Stadsbrouwerij De Drie Ringen voor een proeverij

16.30 uur

De gids haalt u op voor de stadswandeling ‘Bierstad Amersfoort’

17.45 uur

Bij Grand Café Hemels volgt een kleine bierquiz om de opgedane kennis te testen

18.00 uur

Aanschuiven voor een driegangen menu.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 89,50 per persoon, inclusief BTW en consumpties.

Inbegrepen zijn:

  • Ontvangst met een proeverij bij De Drie Ringen
  • Begeleide stadswandeling Bierstad Amersfoort
  • Bierquiz met prijs
  • Bierproeverij
  • Driegangen biermenu
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en/of frisdrank)
  • Koffie of thee
kroegentocht met quiz amersfoort
Proef de lekkerste biertjes in bierstad Amersfoort

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties of een vrijgezellendag met de bruidegom (of de bruid die uiteraard óók van bier houdt). Het is een onwijs leuk thema om een vrijgezellenfeest te starten. Als de bruidegom of bruid van bier houdt en van gezelligheid is dit een perfect uitje in Amersfoort. Moet je een vrijgezellenfeest regelen dan ben je meteen klaar als je dit uitje reserveert en weet je meteen wat het kost.  Wil je dus een themawandeling bierwandeling door Amersfoort maken met een groep vraag ons naar de mogelijkheden. Hieronder tref je een voorbeeld van een compleet programma voor een uitje in Amersfoort. Wij maken het je graag makkelijk, jullie hoeven je op de dag van het uitje in Amersfoort alleen maar te melden en alles is geregeld.