Proeven in de beste restaurants van Gouda en ondertussen al het moois van de stad ontdekken!

Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Gouda, de kaasstad maar ook zoveel meer. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

U wandelt natuurlijk over de beroemde Kaasmarkt, langs het prachtige stadhuis, de Janskerk (die u ook met de gids kunt bezoeken!) en u dwaalt over één van de hofjes van Gouda. Zin in een hapje te eten? Dat komt goed uit want onderweg geniet u van een heerlijk driegangen menu, speciaal voor uw groep samengesteld. We houden graag rekening met uw wensen.

Al vanaf € 95,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Voor groepen van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Culinaire wandeling Gouda

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst met een drankje en antipasti bij Restaurant ‘l Angelo Davino aan de gezellige Wijdstraat

17.00 uur

De gids haalt u op voor de wandeling door het historisch hart van Gouda

17.45 uur

Na het eerste deel van de stadswandeling wordt u ontvangen bij Restaurant Viejee’s voor een shared dining hoofdgerecht met een drankje

18.45 uur

De gids neemt u mee voor het tweede deel van de wandeling door Gouda

19.30 uur

Het dessert wordt gebruikt bij Restaurant Buiten Eten en Drinken

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee

20.30 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten van dit voorbeeldarrangement bedragen € 95,50 per persoon, incl. BTW en consumpties. Inbegrepen zijn:

  • Luxe driegangen menu
  • Twee drankjes (bier, wijn, fris) en een kop koffie/thee
  • De begeleide wandeling (2 x 45 minuten)
luxe culinaire stadswandeling
Culinair genieten in Gouda

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Gouda is echt een enorm leuke stad voor een dagje uit. Daarom wilden we dit jaar met de vereniging Schaapskudde met onze mensen heen voor het vrijwilligersuitje. Bij een mooie kroeg/eetcafé Barbier gebruikten we een goede hoeveelheid heerlijke happen gingen daarna met een leuke gids door het oude centrum van Gouda wandelen. Wat is het toch elke keer een verrassend mooie stad! Uiteraard bezochten we de Kaasmarkt en liepen we langs het oude stadhuis. Maar ook hele mooie bruggetjes en verborgen grachten en nog een mooi hofje. Bij Viejees aten we een heerlijk gerecht, we konden allemaal smullen van verschillende gerechten. De gids nam alle tijd om even te wachten op de groep om nog een wandeling te maken. En het dessert stond klaar bij De Tapperij, ook erg lekker allemaal! We hebben een heel leuke dag gehad.