Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling, een leuk, lekker én goedkoop uitje in de prachtige stad Amersfoort.

Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids haalt u op uit het eerste restaurant of uit een gezellige bar waar u een heerlijk borrelplateau heeft gebruikt mét een bijpassend drankje. De gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze gezellige restaurants.

Een uitje in Amersfoort wat uitstekend past bij een gezellig teamuitje of familiedag met een beperkt budget. Wil je een leuke stadswandeling én lekker eten in een gezellig restaurant? Kies dan voor dit goedkope uitje.

PS: Het is ook mogelijk om een rondvaart door de grachten van Amersfoort te maken.

Al vanaf €61,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Goedkoop uitje met Stadswandeling Amersfoort

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in Grand Café Hemels voor een soep van het seizoen.

17.00 uur

De gids haalt u op voor een stadswandeling door Amersfoort.

18.30 uur

In de prachtige bovenzaal van Grand Café Hemels wordt u ontvangen voor een hoofdgerecht en dessert.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee.

 

20.30 uur

Verwacht einde.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 61,50 per persoon, incl. BTW en consumpties. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu (eenvoudig maar lekker!)
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank)
  • Eén koffie/thee
  • De begeleide wandeling
amersfoort cultureel bedrijfsuitje
De Lange Jan Amersfoort

Voor de trouwdag van mijn ouders organiseerden we een familiedag in Amersfoort. We hebben een nogal grote familie met uiteenlopende wensen. Dus kwamen we al snel uit op een goedkoop uitje zoals de budget versie van Happen & Stappen. Zo komt iedereen aan zijn trekken: lekker eten voor iedereen, gewone goede gerechten, een gezellige gids die alles van Amersfoort weet, een heerlijke wandeling door het prachtige centrum van Amersfoort én de kennis die de gids met ons deelde over de historie van Amersfoort. Mijn ouders waren enorm blij dat het zo goed was geregeld en zij alleen maar met hun gasten bezig hoefden te zijn. Iedereen genoot van deze middag en avond en we kijken terug op een leuk én goedkoop uitje in Amersfoort.