Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling, een leuk, lekker én goedkoop uitje in de prachtige stad Amersfoort.

Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids haalt u op uit het eerste restaurant of uit een gezellige bar waar u een heerlijk borrelplateau heeft gebruikt mét een bijpassend drankje. De gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze gezellige restaurants.

Een uitje in Amersfoort wat uitstekend past bij een gezellig teamuitje of familiedag met een beperkt budget. Wil je een leuke stadswandeling én lekker eten in een gezellig restaurant? Kies dan voor dit goedkope uitje.

PS: Het is ook mogelijk om een rondvaart door de grachten van Amersfoort te maken.

Al vanaf €73,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Goedkoop uitje met Stadswandeling Amersfoort

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in Grand Café Hemels voor een soep van het seizoen.

17.00 uur

De gids haalt u op voor een stadswandeling door Amersfoort.

18.30 uur

In de prachtige bovenzaal van Grand Café Hemels wordt u ontvangen voor een hoofdgerecht en dessert.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee.

 

20.30 uur

Verwacht einde.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 73,50 per persoon, incl. BTW en consumpties. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu (eenvoudig maar lekker!)
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank)
  • Eén koffie/thee
  • De begeleide wandeling
amersfoort cultureel bedrijfsuitje
De Lange Jan Amersfoort

Voor de trouwdag van mijn ouders organiseerden we een familiedag in Amersfoort. We hebben een nogal grote familie met uiteenlopende wensen. Dus kwamen we al snel uit op een goedkoop uitje zoals de budget versie van Happen & Stappen. Zo komt iedereen aan zijn trekken: lekker eten voor iedereen, gewone goede gerechten, een gezellige gids die alles van Amersfoort weet, een heerlijke wandeling door het prachtige centrum van Amersfoort én de kennis die de gids met ons deelde over de historie van Amersfoort. Mijn ouders waren enorm blij dat het zo goed was geregeld en zij alleen maar met hun gasten bezig hoefden te zijn. Iedereen genoot van deze middag en avond en we kijken terug op een leuk én goedkoop uitje in Amersfoort.

Grand Café Hemels

Grand Café Hemels is een populaire eet- en drinkgelegenheid gelegen in de stad Groningen, Nederland. Het café staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vriendelijke service en gevarieerde menu. Het bevindt zich in een historisch pand in het hart van de stad, waardoor het een charmante en gezellige ambiance biedt aan zijn gasten.

Wat Grand Café Hemels onderscheidt, is de diversiteit van het menu, dat een scala aan gerechten biedt, variërend van ontbijt tot diner, en van hartige tot zoete lekkernijen. Het café staat vooral bekend om zijn heerlijke huisgemaakte taarten en gebak, die vaak worden gemaakt met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Naast het uitgebreide menu biedt Grand Café Hemels ook een selectie aan drankjes, waaronder koffie, thee, ambachtelijke bieren, wijnen en cocktails. Het is een populaire plek voor zowel lokale bewoners als toeristen om te genieten van een gezellige maaltijd of een ontspannen drankje.

De sfeer in Grand Café Hemels wordt vaak omschreven als warm, gastvrij en huiselijk. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van goed eten, drinken en gezelschap in een informele setting. Met zijn centrale ligging en uitnodigende sfeer is Grand Café Hemels een geliefde bestemming voor iedereen die de stad Groningen bezoekt.

Amersfoort

Amersfoort, gelegen in het hart van Nederland, is een stad die doordrenkt is met geschiedenis en charme. Het is een plek waar middeleeuwse straatjes samenkomen met moderne voorzieningen en waar het rijke culturele erfgoed tot leven komt.

Een van de meest opvallende kenmerken van Amersfoort is zijn prachtige historische binnenstad, omringd door grachten en omgeven door goed bewaard gebleven stadsmuren. Binnen deze muren vind je een schat aan historische architectuur, waaronder de Onze-Lieve-Vrouwetoren, beter bekend als de Lange Jan, die hoog boven de stad uitsteekt en een adembenemend uitzicht biedt over de omgeving.

Daarnaast staat Amersfoort bekend om zijn levendige culturele scene, met tal van galerijen, musea en theaters. Het Mondriaanhuis, gewijd aan de beroemde Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan, is een van de vele culturele pareltjes die de stad te bieden heeft.

Maar Amersfoort is niet alleen maar geschiedenis en cultuur – het is ook een stad vol groen en natuur. Met prachtige parken, zoals het groene hart van de stad, het Park Randenbroek, biedt Amersfoort volop mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht en te ontspannen in een natuurlijke omgeving.

Kortom, Amersfoort is een stad die voor iedereen iets te bieden heeft, of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst, natuur of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te verkennen. Met zijn unieke mix van oud en nieuw, is Amersfoort echt een juweeltje in het hart van Nederland.