Onze culturele stadswandelingen

leiden u naar de meest bijzondere plekken in de mooiste steden van Nederland. Wist u bijvoorbeeld dat Zwolle een fantastisch gewelvenstelsel heeft? Onze thema stadswandeling in Zwolle neemt u mee op een ondergronds avontuur. Maar ook de stadswandeling Amersfoort, stadswandeling Gouda en onze verrassende stadswandeling in Harderwijk zijn meer dan de moeite waard. Onze kundige en enthousiaste stadsgidsen nemen u  graag mee naar de allermooiste plekjes en gidsen u naar de lekkerste restaurants. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons arrangement Happen & Stappen, beschikbaar voor al onze steden, waarbij u twee pareltjes van restaurants bezoekt met een culturele stadswandeling tussendoor.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

stadswandeling happen & stappen Amersfoort

cultureel bezoek amersfoort

Happen & Stappen in Amersfoort! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Amersfoort waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

Stadswandeling happen & stappen Harderwijk

stadswandeling met eigen gids harderwijk

Wandelen en dineren in Harderwijk. Samen met uw privégids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Harderwijk waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

Stadswandeling happen & stappen Gouda

cultureel en culinair bedrijfsuitje gouda

Happen & Stappen in Gouda; Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een historische stadswandeling door deze mooie stad. Een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Gouda waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

Stadswandeling happen en stappen Zwolle

bezoek zwolle met een bedrijfsuitje

Zwolle zien, ruiken en proeven, samen met uw personeel, familie of vrienden. Tijdens deze historische stadswandeling leidt een enthousiaste gids u door het prachtige centrum van Zwolle. Een super origineel arrangement! Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Zwolle waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu. Een stadswandeling in Zwolle is een compleet verzorgd dagje uit.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

gouda

Kaas, cocktails en cultuur: bezoek Gouda!

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes