Stadswandeling

Het bezoeken van steden en dorpen in Nederland, we zijn ook in eigenland een reislustig volk! Als we ons graag laten verleiden in de winkelstraten te blijven missen we veel unieke plekjes. Daarom neemt onze gids u graag mee naar mooie plekken en leidt u van restaurant naar restaurant. Het arrangement Happen & Stappen brengt u in twee restaurants met een leuke stadswandeling tussendoor.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Amersfoort

11102010592

Samen met onze gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling. Een leuke manier om met uw personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit te gaan in Amersfoort. De afwisseling met een tweetal gezellige restaurants waar u een heerlijk menu gebruikt tijdens dit arrangement: Happen & Stappen in Amersfoort.

Harderwijk

1020640

Een enthousiaste stadsgids gaat met u op pad tijdens de stadswandeling door het historische centrum van Harderwijk tijdens het arrangement Happen & Stappen in Harderwijk. Een leuke invulling voor uw personeelsdag of vriendenuitje een uitje in Harderwijk te organiseren. U bezoekt twee gezellige restaurants in Harderwijk waar u een heerlijk menu gebruikt. Dit maakt het een compleet uitje: Happen & Stappen in Harderwijk.

Gouda

img_5762

Samen met een kundige stadsgids gaat u op pad tijdens de stadswandeling door Gouda. Een leuke manier om voor uw personeelsdag of vriendenuitje een uitje in Gouda te organiseren. Het bezoek aan een tweetal gezellige restaurants in Gouda waar u een heerlijk menu gebruikt maken het compleet tijdens dit arrangement: Happen & Stappen in Gouda.

Zwolle

zwolle_centrum_web

Een enthousiaste gids leidt u tijdens de stadswandeling door het historische centrum van Zwolle. Het arrangement Happen & Stappen in Zwolle is de stad zien én proeven. Een originele invulling voor uw personeelsdag of familiedag, een uitje in Zwolle wat wij voor u organiseren. U bezoekt tijdens de stadswandeling door Zwolle twee leuke restaurants in Zwolle waar u een heerlijk meerkeuzemenu gebruikt. Dit maakt het een compleet verzorgd dagje uit, uitje: Happen & Stappen in Zwolle.