Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten van de gemaakte gerechten. Onze kookworkshops zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden.

Op een toplocatie in het centrum van Amersfoort wordt u ontvangen door de kok, met een glaasje en een hapje. Terwijl jullie daar van genieten vertelt de kok wat jullie gaan maken. En dan: aan de slag in de keuken!

Een Italiaanse, Mexicaanse of vegetarische workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Al vanaf € 98,50 per persoon, incl. workshop, diner en drankjes! Mogelijk met groepen vanaf 10 tot 40 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Kooksworkshop Amersfoort

Voorbeeld arrangement

17.00 uur

Ontvangst bij Kookstudio Het Singelhuis met een welkomstdrankje en uitleg over de workshop

17.15 uur

Aan de slag in de keuken!

19.00 uur

Aan tafel en genieten… (de kok wast af)

20.30 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.00 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 98,50 per persoon, inclusief BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Kookworkshop onder begeleiding van een privé kok
  • Vijfgangen menu van de Chef (voorkeur is mogelijk)
  • Drankjes passend bij de workshop en een kop koffie/thee
culinair bedrijfsuitje harderwijk
Samen culinair genieten met een grote G

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Samen aan de slag in de keuken en met elkaar de heerlijkste gerechten klaarmaken en dan samen aan tafel. Een kookworkshop zijn een verbindende activiteit en teambuilding met een culinaire twist. Voor een gezellige avond uit met personeelsfeest, personeelsuitje, vriendenuitje of familiedag. Op een geweldige locatie in het historische centrum van Amersfoort wordt u hartelijk ontvangen door de kok, met een glaasje en een hapje. Terwijl jullie daar van genieten vertelt de kok wat jullie gaan maken. En dan: aan de slag in de keuken! Een Italiaanse, Mexicaanse of vegetarische workshop of een menu van de chef? Het kan allemaal.