Het is altijd mogelijk om een arrangement op maat voor u te maken. We kunnen een programma aanpassen, steden, tijden, restaurants en budget: in alles bieden we u graag een bedrijfsuitje met een programma op maat aan. Houdt u er wel rekening mee dat de arrangementen geschikt zijn vanaf (ongeveer) 10 personen.

Ontdekjestad.nl breidt zijn aanbod graag uit. Zo zoeken we naar restaurants die onze gasten willen ontvangen tijdens een culinaire wandeling, hebben we door heel Nederland heen gidsen die u graag rondleiden tijdens een stadswandeling. Dus zelfs de stad of het dorp bieden wij aan op maat.

Dus wilt u het nét even ander of ziet u de stad of het dorp waar u een Culinaire Wandeling wilt maken of wilt Happen & Stappen er niet bij? Stuur dan een mail naar info@ontdekjestad.nl. Maar u kunt natuurlijk ook bellen naar 033-7854249. Dan gaan we voor u aan de slag om een leuk arrangement samen te stellen.

Bedrijfsuitje zoals u dat wilt in Amersfoort

heerlijke gerechten

Onlangs kregen we een aanvraag binnen van een groep collega’s, jonge honden en super enthousiast maar het mocht allemaal iets minder cultureel. Of ze dan bij Ontdekjestad op het juiste adres waren… Tuurlijk! Blijer kun je me niet krijgen als Event Manager. De meeste mensen uit de groep wonen verspreid over het land dus Amersfoort was een logistiek goede keuze, lekker in het midden. En.. mijn hometown. Vastberaden was ik om ze toch de mooiste plekken van de stad te laten zien maar dan anders. Amersfoort is eigenlijk klein Amsterdam, met prachtige historische panden en bijzondere grachten. Nog geen massatoerisme en daardoor de rustige sfeer van een dorp, maar dan wel een bruisend dorp! Ik schakelde direct Hanneke in (binnenkort een interview met deze absolute TOP-gids) zij weet groepen als geen ander te enthousiasmeren. Het uitgangspunt is een cultureel arrangement met een twist en we beginnen met koffie in het oudste pandje van Amersfoort; In den Grooten Slock. We instrueren iedereen om heel goed op te letten en starten een historische (speciaal voor deze groep ingekorte) stadswandeling naar bierbrouwerij De Drie Ringen. Onder het genot van bier en bitterballen zet Hanneke een quiz in; Fabelen en Legendes uit Amersfoort. Fanatiek wordt de strijd gestreden; heeft iedereen echt goed opgelet? Wat was nou waar en wat niet van wat Hanneke vertelde? De winnaar krijgt een daverend applaus, Hanneke trouwens ook. Hongerig wandelt de groep naar het uitgekozen restaurant (In den Kleinen Hap) waar de rokende tafel bbq’s al klaar staan, ze wilden ook het diner net even anders, dus maken ze zelf hun gerechten klaar. En het bleef nog lang gezellig op het terras… Kijk, dit zijn nou de pareltjes van ons werk! En het kan nog veel gekker, dus twijfelt u over een arrangement of stad of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons even op 033 7854249 of stuur een berichtje naar info@ontdekjestad.nl, ik ga graag voor u aan de slag! Een tevreden review van Manon die dit uitje regelde voor haar jarige man een vriendenuitje in Amersfoort:

We hebben enorm genoten gisteravond. We waren erg tevreden over de ontvangst en het eten op alle locaties. De stadswandeling met gids Hanneke was ook erg goed. Zij straalde enthousiasme uit en dat was heel erg leuk. Ze wist er veel vanaf en had naar mijn idee goed in de gaten wat ons groepje interessant vond om te horen. Petje af voor haar. Bedankt voor alles! Met groet, Manon