Meest gestelde vragen

Programma’s en restaurants

Nee, de tijden in de programma’s voor een culinaire wandeling kunnen in overleg worden aangepast. Als je dat wilt, kun je het beste een e-mail sturen naar info@ontdekjestad.nl of bellen naar 0334635662.

Nee, het is altijd mogelijk om in overleg de restaurants te wijzigen. Als je dat wilt, kun je het beste een e-mail sturen naar info@ontdekjestad.nl of bellen naar 0334635662.

Ja, maar Ontdekjestad.nl werkt wel met vaste partners. Deze zijn zorgvuldig gescreend en staan open voor groepen die komen Happen en Stappen of een Culinaire wandeling maken. We hebben in elke stad een heel divers aanbod van restaurants. Maar vragen staat vrij! Als je wilt dat we een specifiek restaurant benaderen, kun je het beste een e-mail sturen naar info@ontdekjestad.nl of bellen naar 0334635662.

Het arrangement waarvoor je een reservering aanvraagt kan pas doorgaan als de gids en restaurants beschikbaar zijn. Ontdekjestad.nl biedt altijd een alternatief arrangement aan als dat niet lukt. Daarin zullen de restaurants of de route anders zijn.

De restaurants bepalen het menu. Meestal is dat een meerkeuzemenu (vlees, vis en vegetarisch). Je kunt het wel aangeven als er sterke voorkeur is voor een specifiek gerecht of juist niet.

Het is geen enkel probleem als er een deelnemer(s) specifieke wensen hebben. Deze vernemen we wel graag ruim vooraf. Als er ter plekke wensen worden doorgegeven kunnen we een passend gerecht niet garanderen.

Het is mogelijk om het menu vooraf door te krijgen. Maar het is nog leuker om je zelf (en de rest van de groep) te laten verrassen door de chefkok.

Wil je op een andere plek beginnen of eindigen (bijvoorbeeld een museum of het station) dan raden we aan om contact op te nemen via mail info@ontdekjestad.nl of bel naar 0334635662.

De route voor een stadswandeling hangt af van de restaurants die in het programma zijn opgenomen. Je kunt altijd aangeven of er een speciale plek is waar je graag langs wilt wandelen. De stadsgids zal daar waar mogelijk rekening mee houden.

Het maximum aantal personen per gids verschilt per stad. Overleg dit met onze medewerkers. Het is mogelijk dat er een gids extra komt en de groep gesplitst wordt. Jullie eten wel altijd met elkaar.

Reserveren

Reserveren kan via het formulier op de pagina waar het arrangement staat die je interessant vindt. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@ontdekjestad.nl of bellen naar 0334635662.

Een reservering voor een arrangement is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen. Deze ontvang je als er een gids beschikbaar is en als de restaurants ruimte hebben.

Ja, maar je betaalt dan wel voor minimaal 10 personen.

Er is geen maximum aantal personen. Maar wil je reserveren voor een groep die groter is dan 40 personen kun je het beste een e-mail sturen naar info@ontdekjestad.nl of bellen naar 0334635662.

Het is aan te raden om voor een culinaire wandeling uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de culinaire wandeling een aanvraag te doen. Ontdekjestad.nl streeft er naar om binnen een werkdag je reservering te bevestigen.

Een aanvraag doen kan tot uiterlijk één werkdag (vóór 12.00 uur) voor aanvang van de culinaire wandeling. We zullen ons best doen om een leuk programma samen te stellen. Wanneer je heel kort vooraf wilt reserveren kun je het beste een e-mail sturen naar info@ontdekjestad.nl of bellen naar 0334635662. We overleggen dan graag wat de mogelijkheden zijn.

Wijzigen en annuleren

Het is mogelijk om te informeren naar de beschikbaarheid van de gids en restaurants. Deze geven we dan meteen aan je door. Wij plaatsen geen opties.

Er kunnen wijzigingen (aantal personen, dieetwensen enz.) doorgegeven worden tot 5 werkdagen voor aanvang van het arrangement. Het aantal personen mag maximaal 25% afwijken van het opgegeven aantal.

Zolang het arrangement niet is bevestigd kan het worden geannuleerd (van beide kanten). Wanneer je akkoord hebt gegeven op het arrangement gelden de Algemene Voorwaarden voor horeca. Deze ontvang je bij de bevestiging.

De voorkeur is dat je telefonisch annuleert. Maar het kan uiteraard ook per e-mail. We horen graag wat de reden van de annulering is.

Wanneer je akkoord hebt gegeven op het arrangement gelden de Algemene Voorwaarden voor horeca. Deze ontvang je bij de bevestiging.

Betalen

Voor aanvang van het evenement moet het geoffreerde bedrag zijn voldaan. De factuur ontvang je daarvoor tijdig.

Het is mogelijk om de factuur naderhand te betalen. De administratiekosten bedragen € 25,00 incl. BTW. Wanneer je de kosten niet voor aanvang kunt voldoen zijn deze administratiekosten ook van toepassing. Deze worden eventueel apart in rekening gebracht.

Het is niet mogelijk om extra genuttigde consumpties per factuur te betalen. Deze dienen ter plekke en pér restaurant te worden betaald. Dit kan met pin, creditcard of contant.

Het is alleen mogelijk om de factuur per bank te betalen.

Bereikbaarheid en contact

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar per telefoon op nummer 0334635662, per e-mail zijn we bereikbaar via info@ontdekjestad.nl. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken.

E-mailberichten en contactformulieren worden altijd binnen een werkdag beantwoord. Ontdekjestad.nl is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op nummer 0337854249. Voicemailberichten worden tijdens openingstijden op werkdagen binnen een uur beantwoord.