Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling.

Dit leuke arrangement is zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje of familiedag. Net als het programma ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de Hanzestad Zwolle met tal van bezienswaardigheden zoals de Sassenpoort, museum De Fundatie en boekhandel Waanders. En dan natuurlijk genieten van een heerlijk kunt diner in één van de leukste restaurants van Zwolle.

Al vanaf €61,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Goedkoop uitje met Stadswandeling Zwolle

Voorbeeld programma:

16.00 uur

Ontvangst met een drankje en voorgerecht bij Kletsen & Proeven.

17.00 uur

De gids haalt u op voor de stadswandeling door het historisch hart van Zwolle.

18.30 uur

Na een leuke stadswandeling gaat u voor een hoofdgerecht met een drankje en een dessert bij De Belgische Keizer.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee.

20.30 uur

Verwacht einde.

Kostenindicatie

De kosten van dit voorbeeldarrangement bedragen € 61,50 per persoon, incl. BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu (eenvoudig, maar lekker!)
  • Twee drankjes (bier, wijn, fris) en een kop koffie/thee
  • De begeleide wandeling
zwolle culinair bedrijfsuitje

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Zwolle staat bekend om de leuke restaurants voor een etentje in het gezellige centrum. Maar er is veel meer te zien en ontdekken, ook met een klein budget! Ook voor groepsuitjes waarbij rekening moet worden gehouden met een beperkt budget stellen we graag een arrangement samen. U maakt een stadswandeling met een leuke en kundige gids door de Hanze stad Zwolle, met zijn prachtige, historische centrum. De Overijsselse gastvrijheid zorgt er voor dat u vast graag nog een keer terug gaat naar Zwolle. Niets hoeft u in de weg te staan om een dagje uit met familie, een familiedag, personeelsuitje of bedrijfsuitje te vieren in Zwolle. Groepen voelen zich in Harderwijk echt van harte welkom voor een groepsuitje of uitje. Informeer naar de mogelijkheden met uw kleine budget!