Themawandeling Hofjes van Groningen

hofje-groningen

NIEUW! We denken bij Groningen aan een stad die continu in beweging is, waar de tijd bepaald niet stil heeft gestaan. Maar met deze thema stadswandeling door Groningen ontdekt u dat dat echt niet voor het hele centrum geldt. Onze gids neemt u mee op bezoek bij de mooiste hofjes van Groningen. Hij vertelt u over de gasthuizen en hofjes, waarvan er sommige dateren uit de 13e en 14e eeuw. Er ligt een rijke geschiedenis van liefdadigheid en het zijn oases van rust in de drukke stad. Dit is echt een uniek uitje in Groningen, inclusief culinaire heerlijkheden bij een aantal leuke restaurants in Groningen.

Stadswandeling Groningen

modern-groningen

Happen & Stappen in Groningen! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 tot 150 personen. U start met de moderne architectuur en wandelt met gids Bram moeiteloos de oude stad in. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee gezellige restaurants in Groningen waar u heerlijk geniet van een meerkeuzemenu.

PS: vraag ook naar de mogelijkheden voor een rondvaart door de grachten van Groningen.

Cocktailworkshop Groningen

cocktails-maken

Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond? Of bent u op zoek naar een leuk avondje uit met collega’s, familie of vrienden? En kiest u Groningen voor een gezellig uitje? Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van onze gezelligste restaurants.

Groepsuitje vanaf (ongeveer) 10 tot 50 personen.

Workshop glasblazen Groningen

demonstratie-glasblazen

Wauw! Wilt u op een unieke en spectaculaire manier oude ambachten herleven? Kies dan voor deze unieke workshop glasblazen in Groningen. Willem geeft u een demo en daarna krijgt u zelf de kans écht te blazen. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van de leukste restaurants van Groningen.

Geschikt voor een bedrijfsuitje vanaf 10 tot 50 personen.

Culinaire wandeling Groningen

heerlijk driegangen menu met stadswandeling

Proeven in de beste restaurants van studentenstad Groningen en met onze gids tijdens een stadswandeling de pareltjes van de stad zien! Geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiedag, vanaf ongeveer 10 tot 150 personen. Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Groningen dé studentenstad van Nederland. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Kookworkshop Groningen

kookworkshop

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. Met onze kookworkshops in Groningen  leert u de fijne kneepjes van het culinaire vak en heeft u een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden. Een Tapas, Mexicaanse of High Tea workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Mogelijk voor een groepsuitje vanaf 10 tot 25 personen.

Budget stadswandeling Groningen

gezellige-stadswandeling-groningen

Wilt u graag genieten van een historische stadswandeling door Groningen, maar heeft u een klein budget beschikbaar? Kies dan voor onze budget Stadswandeling. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids Bram leidt u dwars door de prachtige stad met tal van uiteenlopende bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze restaurants.

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje vanaf 10 tot 150 personen.

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in de stad Groningen

Er zijn maar weinig steden zo bruisend als Groningen, dé stad waar jong en oud, klassiek en modern hand in hand gaan. En daarom heel geschikt om een stadswandeling met een gids te maken. Onze gidsen hebben een enorme kennis van de rijke historie van de keistad en vertellen u er met passie alles over.

Wij bieden in Groningen verschillende stadswandelingen en arrangementen aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de historische stadswandeling, de culinaire stadswandeling of de budget stadswandeling, voor als u iets minder wilt besteden maar nog steeds een fantastisch dagje uit wil beleven. Tijdens onze verschillende stadswandelingen door het centrum van Groningen bezoekt u de mooiste plekjes van Groningen in combinatie met bijvoorbeeld een rondvaart door de mooie grachten die grotendeels om het centrum van Groningen liggen. De culinaire liefhebbers kunnen kiezen uit, naast de culinaire wandeling, een heerlijke en gezellige Kookworkshop, Cocktailworkshop of de Themawandeling ‘Hofjes van Groningen’, vooral de laatste is een doorslaand succes voor personeels- of relatiedagen.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 tot 150 personen.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes