Stadswandeling

debank2

Een enthousiaste stadsgids gaat met u op pad tijdens de stadswandeling door het historische centrum van Harderwijk tijdens het arrangement Happen & Stappen in Harderwijk. Een leuke invulling voor uw personeelsdag of vriendenuitje een uitje in Harderwijk te organiseren. U bezoekt twee gezellige restaurants in Harderwijk waar u een heerlijk menu gebruikt. Dit maakt het een compleet uitje: Happen & Stappen in Harderwijk.

Culinaire wandeling

hoofdgerecht

Een uitgebreid uitje in Harderwijk, genieten van het prachtige Harderwijk en een bezoek aan gezellige restaurants: een origineel dagje uit in Harderwijk is de Culinaire wandeling of Walking diner in Harderwijk. Onze stadsgids is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u enthousiast rond tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum. Het genieten in drie restaurants in Harderwijk maakt het een perfect uitje met uw personeelsdag, vriendenuitje of familiedag in Harderwijk.

Kookworkshop

cassiano-barletta-788016-unsplash_web

Met elkaar de keuken in en daarna gezellig samen aan tafel, dat is de kookworkshop in Harderwijk! De kok begeleidt jullie met het maken van klassiekers en minder bekende gerechten. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Harderwijk, zoals de BBQ-workshop! De kookworkshop Sushi maken in Harderwijk is een eigentijdse aanrader! Gezellig voor een culinair uitje in Harderwijk. De invulling van een vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Harderwijk.

Budget stadswandeling

1020665

De stadswandeling met onze gids tijdens het (budget-)arrangement Happen & Stappen in Harderwijk een betaalbaar dagje uit. Een originele manier om met uw personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit in Harderwijk in te vullen. Tijdens de stadswandeling bezoekt u twee gezellige restaurants waar u een eenvoudig maar lekker menu gebruikt tijdens dit arrangement: Budget Happen & Stappen in Harderwijk.

Glasblazen

hero-6

Een uitje voor uw personeel of relaties waarin oude ambachten tot leven komen tijdens de workshop glasblazen in Harderwijk! Een unieke workshop glasblazen in Harderwijk, een heel speciale invulling voor een personeelsdag of relatiedag. We combineren de workshop glasblazen graag met een heerlijk diner in een gezellig restaurant in Harderwijk waarmee uw personeelsfeest of relatie-event in Harderwijk compleet verzorgd is.

Binnen de oude stadsmuren van Harderwijk…

ligt een rijke geschiedenis van deze gezellige plaats. Harderwijk behoort ook tot de Hanzesteden en onze gidsen kunnen naar hartelust vertellen over hun stad. Tijdens een stadswandeling bezoekt u de culturele en historische highlights van Harderwijk. Bijvoorbeeld de oude haven van Harderwijk, de eeuwenoude stadsmuur en binnen de stadsmuren de pareltjes van Harderwijk, zoals de Vischmarkt. De gids zoekt een mooie route voor de stadswandeling, langs de diverse gezellige en goede restaurants.

Kortom: Harderwijk biedt heel veel mogelijkheden voor een cultureel en gezellig groepsuitje, familiedag of relatiedag.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.