Stadswandeling

Happen en stappen Harderwijk

Happen & Stappen in Harderwijk! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen van 10 tot 150 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Harderwijk waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

Culinaire wandeling

heerlijk driegangen menu met stadswandeling

Proeven in de beste restaurants van Harderwijk én met een stadswandeling al het moois van de stad ontdekken! Geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het oude centrum van Harderwijk met haar eeuwenoude stadsmuren en prachtige pandjes. Tussendoor geniet u van heerlijke gerechten in drie restaurants. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Kookworkshop

kookworkshop  zwolle

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. Onze kookworkshops zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit in Harderwijk met collega’s, familie of vrienden. Voor groepen van 10 tot 30 personen. Een BBQ of sushi workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Budget stadswandeling

Stadswandeling Vispoort Harderwijk

Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling. Geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de keistad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze restaurants.

Workshop glasblazen

workshop glasblazen

Oude ambachten herleven in Harderwijk met deze unieke workshop glasblazen. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Geschikt voor groepen van 15 tot 50 personen. Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van Harderwijks gezelligste restaurants.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Harderwijk

Binnen de oude stadsmuren van Harderwijk ligt een rijke geschiedenis. Harderwijk behoort tot de Hanzesteden en wanneer u een stadswandeling boekt, vertellen onze gidsen u alles over ‘hun’ stad. U bezoekt de culturele en historische highlights van Harderwijk; de oude haven, de eeuwenoude stadsmuur en de pareltjes daarbinnen, zoals de Vischmarkt. Maar er kan meer in Harderwijk, denk ook eens aan een culinaire wandeling, een kookworkshop of een workshop glasblazen. Harderwijk is een prachtige plek voor een gezellig, cultureel groepsuitje of bedrijfsuitje. Wilt u een arrangement op maat? Bel ons even op 033 4635662.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.