Oude ambachten herleven met deze unieke workshop. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen!

Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van de gezelligste restaurants van Gouda.

Vanaf €121,50 per persoon, incl. workshop, diner en drankjes. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Glasblazen Gouda

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in Restaurant Buiten eten & drinken met koffie/thee en een Goudse stroopwafel

16.30 uur

Aanvang van de demonstratie glasblazen

17.00 uur

Alle gasten krijgen de gelegenheid zelf te blazen

18.00-18.30 uur

Aan tafel voor een driegangen diner

21.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.30 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 121,50 per persoon, inclusief BTW. (LET OP: Vanwege de hoge kosten voor het glasblazen is deze gebaseerd op 15 personen.)

Inbegrepen zijn:

  • Demonstratie glasblazen en zelf aan de slag
  • Koffie/thee met gebak
  • Driegangen meerkeuze menu
  • Twee drankjes naar keuze (bier, huiswijn, frisdrank) en een kop koffie/thee
workshop glasblazen
Glasblazen in Gouda

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Het oude ambacht glasblazen is een magische activiteit. Met het vuur en gloeiend heet glas worden prachtige sculpturen gemaakt. De glasblazer laat zien hoe het werkt en vertelt enthousiast over zijn werk, het ontstaan, hoe het nu is met glasblazers door heel Nederland. En natuurlijk gaan de gasten ook aan de slag. Het zal je verbazen wat een leuk voorwerp je kun blazen zonder heel handig of creatief te zijn. Uiteraard wordt er ook gegeten en gedronken, misschien een lokale lekkernij, De Goudse stroopwafel? En gaan jullie ook nog aan tafel voor een heerlijk diner.