Happen & Stappen in Harderwijk! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen van 10 tot 150 personen.

Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Harderwijk waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu. Zo heeft iedereen wel iets lekkers te kiezen. De gids verteld u heel graag alle bijzonderheden van het historische centrum van Harderwijk. Een stad met een rijke geschiedenis en zeer gastvrije restaurants.

Al vanaf €83,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Vanaf 10 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Stadswandeling Happen & Stappen Harderwijk

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in Restaurant De Admiraal met een eigentijds voorgerecht

17.00 uur

De gids haalt u op voor een stadswandeling door het prachtige oude centrum van Harderwijk

18.30 uur

Bij Brasserie De Bank wordt u ontvangen voor een hoofdgerecht en dessert

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 83,50 per persoon, incl. BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) en een kop koffie\thee
  • De begeleide wandeling

Dit is een all-in prijs, u komt daardoor niet voor verrassingen te staan. En als u iets extra wilt gebruiken kan dat natuurlijk ook. U mag dat meteen bij het restaurant afrekenen. Verder witten alle kosten altijd in het geoffreerde bedrag inbegrepen.

Stadswandeling Harderwijk
Het mooie, oude centrum van Harderwijk

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Wat is Harderwijk een prachtige stad, ik wist niet eens dat het een stad is. Maar de gids heeft daar heel goed over verteld. We werden eerst bij restaurant Luigi’s ontvangen waar we konden kiezen uit verschillende Italiaanse voorgerechten. Dat was een leuke verrassing want er zitten twee Italiaanse familieleden bij. Na een paar heerlijke gerechten werden we door een gids opgehaald om Harderwijk  te gaan bekijken en er veel over te horen van de gids. Echt een prachtig oud centrum met natuurlijk de Vischmarkt en de muziekschool op de Markt. Maar ook hele mooie steegjes en nog een mooie poort waar we ook in konden. We kregen ons hoofdgerecht en dessert bij De Bank, wat een totaal ander restaurant was dan het eerste, dus dat was erg leuk (en lekker, trouwens). Het was al met al een geslaagde familiedag!