Stadswandeling

gouda-unieke-uitjes

Happen & Stappen in Gouda; Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een historische stadswandeling door deze mooie stad. Een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen vanaf 10 personen. Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Gouda waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu.

Culinaire wandeling

celebrate-celebration-cheers-12685581

Proeven in de beste restaurants van Gouda en ondertussen met een stadswandeling al het moois van de stad ontdekken! Tijdens onze Culinaire Wandeling leidt onze gids u door het prachtige centrum van Gouda, de kaasstad maar ook zoveel meer. Een ideaal en heel gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.

Kookworkshop

cassiano-barletta-788016-unsplash_web

Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. Onze kookworkshops zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit in Gouda met collega’s, familie of vrienden. Een sushiworkshop of een pittige thaise workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Beleef de zoete verleiding

stroopwafels-breed

Een compleet verzorgde dag ‘Typisch Gouda’: stroopwafels maken, wandelen én dineren! De dag start met de super originele workshop Stroopwafels maken waarna uw privégids u ophaalt voor een culturele wandeling door het prachtige oude centrum van Gouda. Dan aan tafel met een drankje en een heerlijk drie-gangen diner bij één van de gezelligste brasseries in de stad.

Budget stadswandeling

gildegouda

Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling door Gouda. Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids leidt u dwars door de kaasstad met tal van bezienswaardigheden waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van de leukste restaurants van Gouda.

Glasblazen

art-artist-container-220990

Oude ambachten herleven met deze unieke workshop glasblazen in Gouda. U leert, samen met uw personeel, familie, relaties of vriendengroep, echt glasblazen! Na het blazen van uw eigen creatie gaat u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van de gezelligste restaurants van Gouda.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-463 5662

Of stuur een berichtje:

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Gouda

Glasblazen, stroopwafels maken of een historische stadswandeling… In de prachtige stad Gouda kan het allemaal. Bij velen bekend vanwege de kaas en de kaasmarkt maar Gouda heeft nog veel meer te bieden. U kunt bijvoorbeeld met onze gidsen stadswandelingen maken door het oude centrum van Gouda waar u tussendoor heerlijk gaat eten bij een aantal door ons persoonlijk geselecteerde restaurants; ideaal voor een familiedag of bedrijfsuitje!

Maar Gouda leent zich ook uitstekend voor andere activiteiten, zo kunt u een workshop stroopwafels maken volgen (de lekkerste, naar recept van Bakker Van Vliet) maar ook kiezen voor een workshop koken, glasblazen of een fantastische culinaire wandeling. Gouda is een uitstekende keuze voor een groepsuitje!

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.