Stadswandeling

img_5763

Samen met een kundige stadsgids gaat u op pad tijdens de stadswandeling door Gouda. Een leuke manier om voor uw personeelsdag of vriendenuitje een uitje in Gouda te organiseren. Het bezoek aan een tweetal gezellige restaurants in Gouda waar u een heerlijk menu gebruikt maken het compleet tijdens dit arrangement: Happen & Stappen in Gouda.

Culinaire wandeling

img_5767

Een uitgebreide dagje uit in Gouda, veel zien van het prachtige Gouda en zijn gezellige restaurants zien én proeven: een origineel dagje uit in Gouda is de Culinaire wandeling of Walking diner in Gouda. De gids  is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum. De afwisseling van drie restaurants in Gouda maakt het een perfect uitje met uw personeelsdag, vriendenuitje of familiedag.

Kookworkshop

cassiano-barletta-788016-unsplash_web

Met elkaar een heerlijk driegangen menu maken wat je daarna gezellig aan tafel gebruikt, dat is de kookworkshop in Gouda! De kok helpt jullie met het bereiden van klassiekers en moderne gerechten. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Gouda, zoals de sushi-workshop in Gouda, maar ook de Thaise kookworkshop is een pittige aanrader voor een vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Gouda.

Stroopwafelworkshop en stadswandeling Gouda

img_5761

Een heel origineel uitje in Gouda is onze workshop stroopwafels maken in Gouda, een compleet verzorgde dag met een stadswandeling en een diner in Gouda. De perfecte  invulling voor een originele personeelsdag, familiedag of vriendinnenuitje in Gouda.

Budget stadswandeling

gildegouda

Samen met onze stadsgids gaat u op pad tijdens het (budget-)arrangement Happen & Stappen in Gouda. Een leuke manier om met uw personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit te gaan in Gouda. Tijdens de stadswandeling bezoekt u een tweetal gezellige restaurants waar u een eenvoudig maar heerlijk menu gebruikt tijdens dit arrangement: Budget Happen & Stappen in Gouda.

Beleef de zoete verleiding

img_5761

Een heel origineel uitje in Gouda is onze workshop stroopwafels maken in Gouda, een compleet verzorgde dag met een stadswandeling en een diner in Gouda. De perfecte  invulling voor een originele personeelsdag, familiedag of vriendinnenuitje in Gouda.

Glasblazen

hero-6

Oude ambachten komen weer tot leven met de workshop glasblazen in Gouda! Een originele workshop in Gouda, een unieke invulling voor een personeelsdag. We combineren dit graag met een heerlijk diner waarmee het personeelsfeest in Gouda gezellig wordt afgesloten.

Workshops koken, glasblazen, stroopwafels maken of een heerlijke stadswandeling…

In de prachtige stad Gouda kan het allemaal. Gouda is bij velen bekend vanwege de kaas en de kaasmarkt. Maar Gouda heeft nog zo veel meer te bieden! U kunt er met onze gidsen stadswandelingen maken door het centrum en zelf ervaren wat een pareltjes de stad verbergt. De gidsen leiden u graag door en om het centrum met uw groep tijdens een familiedag, personeelsuitje of met uw relatiedag. Een compleet programma met een bezoek aan meerdere restaurants, waarvan Gouda er heel wat heeft.

Maar er is nóg meer: U kunt ook nog eens zelf het unieke product uit Gouda maken bij Bakkerij Van den Berg: Stroopwafels volgens het recept van bakker Van Vliet. Uiteraard ontbreekt een rondleiding door de bakkerij niet.

Kortom: Gouda is een uitstekende keuze voor een groepsuitje!

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.