Zwolle zien, ruiken en proeven, samen met uw personeel, familie of vrienden. Tijdens deze historische stadswandeling leidt een enthousiaste gids u door het prachtige centrum van Zwolle. Een super origineel arrangement!

Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Zwolle waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu. Een stadswandeling Happen & Stappen in Zwolle is een compleet verzorgd dagje uit. Op stap met een leuke stadsgids en eten in de gezelligste restaurants van de stad Zwolle.

Al vanaf €74,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Stadswandeling Zwolle – ‘Happen & Stappen’

Voorbeeld programma:

16.00 uur

Ontvangst met een drankje en voorgerecht bij Kletsen & Proeven

17.00 uur

De gids haalt u op voor de wandeling door het historisch hart van Zwolle

18.30 uur

Na de stadswandeling wordt u ontvangen bij Restaurant De Belgische Keizer voor een hoofdgerecht met een drankje en een dessert

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

20.30 uur

Einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 74,50 per persoon, incl. BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) en een kop koffiethee
  • De begeleide wandeling

U heeft bij ons meteen duidelijk wat de kosten voor uw uitje zullen zijn. Zo komt u niet meer voor verrassingen te staan. En wilt u wat extra gebruiken dan rekent u dat gewoon af in het restaurant.

zwolle culinair bedrijfsuitje

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

We zijn met onze personeelsdag in Zwolle onwijs leuk ontvangen Café De gezelligheid voor een drankje. Vooraf hebben we een borrelhapje ontvangen en het voorgerecht waarna we werden opgehaald door de gids voor een culinaire wandeling. Maar eerst mochten we met de gids in de historische gewelvenkelder van het café. De gids kon er veel over vertellen. Het was een frisse avond dus het was fijn dat we eerst even binnen konden zijn.  We hebben mooie en interessante stadswandeling gemaakt. Bij De buik van Parijs aten we het hoofdgerecht, voor de vegetariërs onder ons een aangename verrassing, ze hadden erg veel keus voor hen.  Het personeel en de gids waren erg aardig en gastvrij en het eten was voortreffelijk, zeker een geslaagde middag en avond.  Tot de volgende keer!