Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling.

Hetzelfde arrangement als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner. Dat scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids haalt u op uit het eerste restaurant waar het voorgerecht is geserveerd of uit een gezellige bar waar u een heerlijk borrelplateau heeft gebruikt mét een bijpassend drankje. De gids leidt u dwars door de historie van de stad via de Kaasmarkt en waar u tal van bezienswaardigheden bezoekt waarna u heerlijk kunt genieten van een twee-gangen diner in één van onze gezellige restaurants.

Een goedkoop uitje in Gouda wat uitstekend past bij een gezellig teamuitje of familiedag met een beperkt budget. Wil je een leuke stadswandeling én lekker eten in een gezellig restaurant? Kies dan voor dit goedkope uitje.

Al vanaf €72,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Budget stadswandeling Gouda

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst met een drankje en borrelplateau bij BarBier

17.00 uur

De gids haalt u op voor de stadswandeling door het historisch hart van Gouda.

18.30 uur

Na een leuke stadswandeling door Gouda schuift u aan voor een hoofdgerecht met een drankje en een dessert bij Restaurant Brunel

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee.

20.30 uur

Verwacht einde.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 72,50 per persoon, incl. BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu (eenvoudig maar lekker!)
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank)
  • Eén koffie/thee
  • De begeleide wandeling
stadswandeling gouda
De mooiste plekken van Gouda

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Ben je met een gezelschap met een klein budget op stap in Gouda dan is dit uitje een aanrader voor jullie dagje uit in Gouda. Een compleet goedkoop arrangement voor een voordelig dagje uit in het Groene Hart. Maak een stadswandeling met een stadsgids en eet een lekker menu van driegangen. Dat is natuurlijk leuk voor een familiedag in Gouda, een personeelsuitje in Gouda, een vriendenuitje in Gouda, een relatiedag in Gouda. Veel klanten gingen je voor en beleefden een leuke en goedkope dag uit in Gouda. Er is zoveel moois te zien, zoals de kaasmarkt en het prachtige stadhuis, de Janskerk en de grachten van Gouda.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor een personeelsdag ter ere van het 25-jarig jubileum van ons bedrijf organiseerden we een personeelsuitje in Gouda. We hebben een team van 40 personen met uiteenlopende wensen, van kantoorpersoneel tot monteurs, van schoonmaak tot directeur. Dus kwamen we al snel uit op een goedkoop uitje zoals de budget versie van Happen & Stappen. Zo komt iedereen aan zijn trekken: lekker eten voor iedereen, gewone goede gerechten, een gezellige gids die alles van Amersfoort weet, een heerlijke wandeling door het prachtige centrum van Gouda én de gids die op een enthousiaste manier vertelde over de historie van Gouda. We waren enorm blij dat het zo goed was geregeld en wij alleen maar met ons personeel bezig hoefden te zijn. Iedereen genoot van deze middag en avond en we kijken terug op een leuk én goedkoop uitje in Gouda.