Happen & Stappen in Amersfoort! Samen met onze enthousiaste gids gaat u op pad tijdens de stadswandeling Amersfoort, een heel leuk, cultureel dagje uit voor groepen van 10 tot 150 personen.

Tijdens de stadswandeling is er een tafel gereserveerd in twee bijzondere restaurants in Amersfoort waar u heerlijk gaat genieten van een meerkeuzemenu. Kies voor het gemak van ‘alles geregeld voor uw dagje uit in Amersfoort’. U hoeft alleen maar te genieten van de mooie stad en zijn gezellige en lekkere restaurants. Een cultureel en culinair uitje waarbij de enthousiaste gids u graag van alles vertelt over de stad.

Al vanaf €79,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Vanaf 10 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Stadswandeling Amersfoort ‘Happen & Stappen’

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in Restaurant Dara met heerlijke Mezes

17.00 uur

De gids haalt u op voor een stadswandeling naar en door het centrum van Amersfoort

18.30 uur

Bij Restaurant Hemels wordt u ontvangen voor een hoofdgerecht en dessert

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee

PS: Maakt u graag een rondvaart door de grachten van Amersfoort? Vraag er naar en we passen het in het programma aan.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 79,50 per persoon, incl. BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) en een kop koffie\thee
  • De begeleide wandeling
groepsuitje amersfoort rondvaart
De bijzondere grachten van Amersfoort

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Heeft u een teamuitje in Amersfoort wat u moet organiseren. Heeft u geen tijd of inspiratie? Dan regelen wij het geheel voor u. U wordt heel gezellig ontvangen In den Grooten Slock voor een lekker glas wijn en een bittergarnituurtje. Het voorgerecht wordt geserveerd als allemaal kleine hapjes, waarna de gids u ophaalt voor een culinaire stadswandeling door historisch Amersfoort. In Amersfoort struikelt u over de highlights. Daardoor is het een mooie en interessante stadswandeling met een leuke gids. Bij het tweede restaurant De Vier Broers eet u het hoofdgerecht.  Na het hoofdgerecht weer op pad met de gids door alle leuke straatjes van Amersfoort. Misschien komt u zelfs nog over het enige hofje van Amersfoort of ziet u de grote toren van Amersfoort. De gids vertelt over alles met zeer veel plezier en enthousiasme. Na de wandeling schuift u aan voor het laatste gerecht. De afsluiting bij Papa’s Bar is is een gezellige plek om nog even na te zitten. Het personeel is er hartelijk en vriendelijk en het eten voortreffelijk. En zo is uw groepsuitje in Amersfoort geslaagde middag en avond met één druk op de knop.  Volgende keer naar een andere stad, want u vindt ons in andere kleine steden door heel Nederland. Fijn dat alles voor u wordt geregeld.