Bijzondere bedrijfsuitjes en groepsuitjes

Wij zijn voor u op zoek gegaan naar de verhalen, historie en kenmerken die een stad nog specialer maken. De themawandeling ‘Bier in Zwolle’ bijvoorbeeld of de themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ waarna u alles weet over Bierstad Amersfoort. En de liefhebbers van zoet kunnen hun hart ophalen bij de workshop Stroopwafels maken in Gouda. Verras uw personeel, relaties, vrienden of familie met deze unieke uitjes! Nieuw is de Themawandeling ‘Het Hofje van Amersfoort’, een uniek uitje in de Keistad. Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook voor de nieuwste bedrijfsuitjes en groepsuitjes!

Vanaf 10 personen

Themawandeling Hofje van Amersfoort

hofje-amersfoort

NIEUW! Verscholen achter een oude muur met een prachtig hekwerk ligt het Amersfoorts Hofje De Armen de Poth. Dit hofje heeft een oude historie en daarvan is vrijwel niets verloren gegaan. Onze gids neemt u mee op bezoek in het liefste hofje van Amersfoort. Daar bezoekt u niet alleen het hofje maar ook bezichtigt u een huisje en krijgt u een film te zien met historische beelden. Dit is echt een uniek uitje in Amersfoort, inclusief culinaire heerlijkheden.

Bierstad Amersfoort

groepsuitjes en bedrijfsuitjes

Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ drinkt u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook alles over de bereiding ervan. De dag begint met een wandeling door onze prachtige stad, onder begeleiding van een privégids. Daarna wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz (in het oudste pandje van Amersfoort!) en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties.

Themawandeling ‘Bier in Zwolle’

themawandeling-bier-in-zwolle

Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens in arrangement ‘Bierstad Zwolle’ proeft u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook van alles over de bereiding ervan door de bevlogen brouwers. De middag begint met een rondleiding door het prachtige klooster Axes Castellum, onder begeleiding van een privégids. Aansluitend wordt u ontvangen in de kelders van het klooster waar de brouwerij is gevestigd. U gaat proeven van het huisgebrouwen bier en uiteraard vertellen de brouwers hun verhaal. Uiteindelijk wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz. En dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties van 10 tot 150 personen.

Voor groepen van 10 tot 150 personen.

Stroopwafels maken in Gouda

workshop stroopwafels maken

Een compleet verzorgde dag; stroopwafels maken, wandelen én dineren! De dag start met de super originele workshop Stroopwafels maken waarna uw privégids u ophaalt voor een culturele wandeling door het prachtige oude centrum van Gouda. Dan aan tafel met een drankje en een heerlijk drie-gangen diner bij één van de gezelligste brasseries in de stad.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

gouda

Kaas, cocktails en cultuur: bezoek Gouda!

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes