Bijzondere bedrijfsuitjes en groepsuitjes

Wij zijn voor u op zoek gegaan naar de verhalen, historie en kenmerken die een stad nog specialer maken. De gewelven van Zwolle bijvoorbeeld, met een bezoek aan een heus ondergronds museum. Of de themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ waarna u alles weet over Bierstad Amersfoort. En de liefhebbers van zoet kunnen hun hart ophalen bij de workshop Stroopwafels maken in Gouda. Verras uw personeel, relaties, vrienden of familie met deze unieke uitjes! Nieuw is de Themawandeling ‘Het Hofje van Amersfoort’, een uniek uitje in de Keistad. Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook voor de nieuwste bedrijfsuitjes en groepsuitjes!

Vanaf 10 personen

Themawandeling Hofje van Amersfoort

hofje-amersfoort

NIEUW! Verscholen achter een oude muur met een prachtig hekwerk ligt het Amersfoorts Hofje De Armen de Poth. Dit hofje heeft een oude historie en daarvan is vrijwel niets verloren gegaan. Onze gids neemt u mee op bezoek in het liefste hofje van Amersfoort. Daar bezoekt u niet alleen het hofje maar ook bezichtigt u een huisje en krijgt u een film te zien met historische beelden. Dit is echt een uniek uitje in Amersfoort, inclusief culinaire heerlijkheden.

Bierstad Amersfoort

groepsuitjes en bedrijfsuitjes

Liefhebber van echt lekker bier? Tijdens onze themawandeling ‘Bierstad Amersfoort’ drinkt u niet alleen de fijnste biertjes maar leert u ook alles over de bereiding ervan. De dag begint met een wandeling door onze prachtige stad, onder begeleiding van een privégids. Daarna wordt uw oplettendheid getest met een gezellige bierquiz (in het oudste pandje van Amersfoort!) en dan is het tijd voor een heerlijk diner met bierbereiding. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een dag met uw relaties.

De gewelven van Zwolle

themawandeling-gewelven-zwolle

Deze bijzondere stadswandeling begint in de gewelven van Zwolle waarin u de ondergrondse wereld van de stad leert kennen. Een ‘wow’ momentje… Daarna neemt uw privégids u mee naar twee gezellige restaurants, terwijl u alles leert van het bovengrondse Zwolle met haar prachtige stadscentrum. Ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een personeelsdag.

Stroopwafels maken in Gouda

workshop stroopwafels maken

Een compleet verzorgde dag; stroopwafels maken, wandelen én dineren! De dag start met de super originele workshop Stroopwafels maken waarna uw privégids u ophaalt voor een culturele wandeling door het prachtige oude centrum van Gouda. Dan aan tafel met een drankje en een heerlijk drie-gangen diner bij één van de gezelligste brasseries in de stad.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-463 5662

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

gouda

Kaas, cocktails en cultuur: bezoek Gouda!

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes