Onze culinaire stadswandelingen

Onze enthousiaste gidsen nemen u mee naar de beste restaurants van Amersfoort, Gouda, Groningen, Harderwijk of Zwolle en tijdens de wandeling hoort u alles over de historie en kenmerken van de steden. Wilt u graag naar een andere mooie stad? Laat het ons weten en we maken een programma op maat vooru. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Uw enthousiaste privégids leidt u door het prachtige oude centrum met verrassende historie en ondertussen eet u de lekkerste gerechten in de speciaal door ons geselecteerde restaurants. Een ideaal bedrijfsuitje of groepsuitje.

Oh en wilt u graag een culinaire wandeling in een andere stad dan wij op deze site aanbieden? Geen probleem, dat regelen wij voor u! Stuur dan even een mail naar info@ontdekjestad.nl, dan gaan we er direct mee aan de slag.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Culinaire wandeling Amersfoort

cultureel bezoek amersfoort

Culinaire wandeling Harderwijk

stadswandeling met eigen gids harderwijk

Culinaire wandeling Gouda

cultureel en culinair bedrijfsuitje gouda

Culinaire wandeling Zwolle

bezoek zwolle met een bedrijfsuitje

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

amersfoort

Culturele en culinaire uitjes in de enige echte Keistad

gouda

Kaas, cocktails en cultuur: bezoek Gouda!

harderwijk

Bijzonder genieten in een bijzondere stad

zwolle

Ondergrondse wandelingen en culinaire hoogstandjes

Voor een bezoek aan Amersfoort met een gids door het historische centrum van Amersfoort, en heerlijk eten op de gezellige pleinen in fijne restaurants met je vrienden, je collega’s of familie. Amersfoort is een mooie stad met een prachtig centrum, perfect voor een dagje uit in midden Nederland. Veel mensen gingen je al voor, zij vierden hun familiedag of personeelsuitje in deze leuke stad. De gids vertelt veel leuke wetenswaardigheden en loopt langs grachten, over pleinen en de Koppelpoort.¬†