Voor de liefhebber van culinaire gerechten en met een ruim budget is er de culinaire stadswandeling. U bezoekt drie restaurants en wordt tussen de gangen door een door onze stadsgids begeleide stadswandeling aangeboden langs de hightligths van de stad. Een Walking Diner of Culinaire Wandeling is een unieke manier om een stad te leren kennen!

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Amersfoort

11102010592

Een uitgebreide avond uit in Amersfoort, veel van Amersfoort zien en zijn gezellige restaurants in Amersfoort zien én proeven: een ideaal uitje in Amersfoort is de Culinaire wandeling. De gids  is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum. De afwisseling maakt het een perfect uitje met uw personeelsdag, vriendenuitje of familiedag.

Harderwijk

1020640

Een compleet uitje in Harderwijk, bezienswaardigheden van  Harderwijk en een bezoek aan gezellige restaurants: een origineel dagje uit in Harderwijk is de Culinaire wandeling of Walking diner in Harderwijk. Onze stadsgids is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u enthousiast rond tijdens de stadswandeling door Harderwijk met zijn prachtige centrum. Het genieten in drie restaurants in Harderwijk maakt het een perfect uitje met uw personeelsdag, vriendenuitje of familiedag in Harderwijk.

Gouda

img_5762

Een uitgebreide dagje uit in Gouda, bezienswaardigheden van Gouda bezoeken en gezellige restaurants van Gouda zien én proeven: een origineel dagje uit in Gouda is de Culinaire wandeling of Walking diner in Gouda. De gids  is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum. De afwisseling van drie leuke restaurants in Gouda maakt het een perfect uitje met uw personeelsdag, vriendenuitje of familiedag.

Zwolle

zwolle_centrum_web

Voor de liefhebber van eten en een stadswandeling in Zwolle, genieten van het prachtige Zwolle en een bezoek aan maar liefst drie restaurants: een origineel dagje uit in Zwolle is de Culinaire wandeling of Walking diner in Zwolle. Onze gids is ook uw gastheer of gastvrouw en leidt u enthousiast rond tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum van Zwolle langs de verschillende restaurants. Het genieten in drie restaurants in Zwolle maakt het een perfect uitje met uw vriendenuitje, personeelsfeest of familiedag in Zwolle.