Echt de beste combinatie van een actief en gezellig bedrijfsuitje. Met elkaar de keuken in om de lekkerste gerechten klaar te maken en dan heerlijk genieten. Onze kookworkshops zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden.

Een Tapas, Italiaanse of High Tea kookworkshop in Groningen? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken; vraag ons naar alle mogelijkheden.

Al vanaf €92,50 per persoon, incl. workshop, diner en drankjes! Mogelijk met groepen vanaf 10 tot 25 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Kooksworkshop Groningen

Voorbeeld arrangement

17.00 uur

Ontvangst bij de kookstudio van Mijn Tante met een welkomstdrankje en uitleg over de workshop

17.15 uur

Aan de slag in de keuken!

19.00 uur

Aan tafel en genieten… (de kok wast af)

20.30 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.00 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 92,50 per persoon, inclusief BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Kookworkshop onder begeleiding van een privé kok
  • Driegangen menu van de Chef (voorkeur is mogelijk)
  • Drankjes passend bij de workshop en een kop koffie/thee
kookworkshop groningen
Culinair knutselen en genieten in Groningen

Kookworkshop

Een kookworkshop is een educatieve en interactieve ervaring waarbij deelnemers de kans krijgen om onder begeleiding van een professionele kok te leren koken. Tijdens zo’n workshop kunnen deelnemers verschillende aspecten van koken verkennen, zoals het bereiden van specifieke gerechten, het leren van nieuwe kooktechnieken, het ontdekken van ingrediënten en smaken, en het verbeteren van hun algemene culinaire vaardigheden.

Kookworkshops kunnen worden georganiseerd voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Zo zijn er workshops gericht op beginners die willen leren koken, workshops voor gevorderde koks die hun vaardigheden willen verfijnen, en thematische workshops die zich richten op specifieke keukens, ingrediënten of gerechten.

Vaak vinden kookworkshops plaats in professionele keukens, kookstudio’s of culinaire scholen, maar ze kunnen ook worden georganiseerd in restaurants, hotels of zelfs bij mensen thuis. Deelnemers krijgen meestal de kans om hands-on te experimenteren met koken, waarbij ze stap voor stap begeleiding krijgen van de instructeur.

Kookworkshops zijn niet alleen leuk en leerzaam, maar bieden ook een sociale en gezellige ervaring waarbij deelnemers samen kunnen koken, eten en genieten van elkaars gezelschap. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, culinaire kennis op te doen en te genieten van heerlijk eten.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje: