Wilt u graag genieten van een stadswandeling maar heeft u een klein budget? Kies dan voor onze budget Stadswandeling en u heeft een gezellig en goedkoop uitje.

Dit is een geschikt arrangement voor uw bedrijfsuitje of familiedag, hetzelfde als ‘Happen & Stappen’ maar met iets eenvoudiger gerechten bij het diner in een gezellig restaurant. Een goedkoop uitje, scheelt in de kosten terwijl de beleving er niet minder om wordt. Onze enthousiaste gids met veel kennis leidt u dwars door de Hanzestad met tal van bezienswaardigheden zoals de Vischpoort (en daar gaat u ook naar binnen!), de Markt, de nieuwe boulevard en nog veel meer mooie plekjes in Harderwijk. Daarna kunt u heerlijk genieten van een smakelijk diner in één van onze restaurants. Dit uitje is geschikt voor uw familiedag, personeelsuitje of bedrijfstuitje. Informeer naar de mogelijkheden met uw budget, we denken graag met u mee.

Al vanaf €63,50 per persoon, incl. gids, diner en drankjes! Van 10 tot 150 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Budget Stadswandeling Harderwijk

Voorbeeld arrangement

16.00 uur

Ontvangst in Brasserie De Bank met een heerlijke huisgemaakte soep en een drankje.

17.00 uur

De gids haalt u op voor een stadswandeling naar en door het centrum van Harderwijk.

18.30 uur

Bij  Restaurant De Admiraal wordt u ontvangen voor een hoofdgerecht met een drankje en dessert.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee.

20.30 uur

Verwacht einde.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 63,50 per persoon, incl. BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu (eenvoudig maar lekker!)
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en frisdrank)
  • Eén koffie/thee
  • De begeleide wandeling
Stadswandeling Harderwijk
Het mooie, oude centrum van Harderwijk

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Andere Arrangementen in Harderwijk

In Harderwijk vindt u de leukste restaurants voor een etentje. Maar er is veel meer en voor elk budget! Ook voor groepen met een beperkt budget stellen we graag een goedkoop uitje samen. U maakt een stadswandeling met een leuke en kundige gids door de Hanze stad Harderwijk, met zijn prachtige, historische centrum. De Veluwse gastvrijheid zorgt er voor dat u vast graag nog een keer terug gaat naar Harderwijk. Niets hoeft u in de weg te staan om een dagje uit met familie, een familiedag, personeelsuitje of bedrijfsuitje te vieren in Harderwijk. Groepen zijn in Harderwijk van harte welkom voor een groepsuitje of uitje en voor een lunch of diner in een leuk restaurant. Informeer naar de mogelijkheden met uw budget! We stellen graag een arrangement voor uw groepsuitje in Harderwijk samen, helemaal op maat voor uw personeelsuitje of familiedag.