Met elkaar de lekkerste gerechten klaarmaken en dan heerlijk genieten. Onze kookworkshops in Gouda zijn stuk voor stuk culinaire verrassingen en een fantastische avond uit met collega’s, familie of vrienden. Samenwerking met een culinaire twist.

Een sushiworkshop of een pittige Thaise workshop? Onze koks leren u koken uit de bekende of onbekendere keuken. Of eet u graag ‘direct van het land’? Dan hebben we een prachtige locatie in Gouda met uitzicht over de weilanden en ingrediënten die zo uit de tuin komen. Verser kan echt niet!

Al vanaf €98,50 per persoon, incl. workshop, diner en drankjes! Mogelijk met groepen vanaf 10 tot 30 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Kookworkshop Gouda

Voorbeeld arrangement

17.00 uur

Ontvangst bij de kookstudio Betty Blue met een drankje en uitleg over de workshop

17.15 uur

Aan de slag in de keuken met het menu

19.00 uur

Aan tafel om de gerechten te gebruiken, en de kok wast af!

20.30 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.00 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 98,50 per persoon, inclusief BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Kookworkshop onder begeleiding van een privé kok
  • Driegangen menu van de Chef (voorkeur is mogelijk)
  • Drankjes passend bij de workshop en een kop koffie/thee
kookworkshops amersfoort, zwolle, harderwijk, gouda
Kookworkshop Gouda

Kookworkshop

Een kookworkshop is een educatieve en interactieve ervaring waarbij deelnemers de kans krijgen om onder begeleiding van een professionele kok te leren koken. Tijdens zo’n workshop kunnen deelnemers verschillende aspecten van koken verkennen, zoals het bereiden van specifieke gerechten, het leren van nieuwe kooktechnieken, het ontdekken van ingrediënten en smaken, en het verbeteren van hun algemene culinaire vaardigheden.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje:

Samenwerken in de keuken en met elkaar de heerlijkste menu’s maken en dan samen van al het lekkers genieten. Een kookworkshop is ideaal voor teambuilding met een culinaire twist. Voor een heerlijk avondje uit met personeel, personeelsuitje, vrienden of familiedag. Op een geweldige locatie in het historische centrum van Gouda wordt u hartelijk ontvangen door de kok, met een glaasje en een hapje. Terwijl jullie daar van genieten vertelt de kok wat jullie gaan maken. En dan: aan de slag in de keuken! Een Italiaanse, Mexicaanse of vegetarische workshop of een menu van de chef? Het kan allemaal. Wilt u iets speciaals op maat? Vraag een menuvoorstel.