We denken bij Groningen aan een stad die continu in beweging is, waar de tijd bepaald niet stil heeft gestaan. Maar met deze thema stadswandeling door Groningen ontdekt u dat dat echt niet voor het hele centrum geldt. Onze gids neemt u mee op bezoek bij de mooiste hofjes van Groningen. Hij vertelt u over de gasthuizen en hofjes, waarvan er sommige dateren uit de 13e en 14e eeuw. Er ligt een rijke geschiedenis van liefdadigheid en het zijn oases van rust in de drukke stad. Dit is echt een uniek uitje in Groningen, inclusief culinaire heerlijkheden bij een aantal leuke restaurants in Groningen.

Al vanaf €84,50 per persoon, incl. stadswandeling met uw eigen gids, diner en drankjes! Reserveren voor groepen van 10 tot 150 personen. Mail naar info@ontdekjestad.nl of bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Themawandeling ‘Hofjes van Groningen’

Voorbeeld arrangement

15.45 uur

Ontvangst in Grand Café Groningen met een hapjesplateau en drankje naar keuze.

16.30 uur

De gids haalt u op voor de stadswandeling ‘Hofjes van Groningen’

18.30 uur

Aanschuiven voor een heerlijk hoofdgerecht met een drankje en een dessert bij Restaurant Pronk.

20.00 uur

Afsluiting met een kop koffie of thee.

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 84,50 per persoon, inclusief BTW en consumpties.

Inbegrepen zijn:

  • De begeleide stadswandeling Hofjes van Groningen
  • Uitgebreid hapjesplateau
  • Tweegangen meerkeuzemenu (hoofdgerecht en dessert)
  • Twee drankjes (bier, huiswijn en/of frisdrank)
  • Koffie of thee
hofjes-groningen-staand
Prachtige verborgen plekjes in Groningen

Grand Café Groningen

Grand Café Groningen is een populaire eet- en drinkgelegenheid gelegen in de stad Groningen, Nederland. Het café staat bekend om zijn gezellige sfeer, uitgebreide menu en historische locatie. Grand Café Groningen is gevestigd in een prachtig historisch pand, wat bijdraagt aan de charme en ambiance van de locatie.

Restaurant Pronk

Restaurant Pronk is een bekend restaurant gelegen in de stad Groningen, Nederland. Het restaurant staat bekend om zijn eigentijdse en creatieve keuken, waarbij lokale en seizoensgebonden ingrediënten centraal staan. Pronk is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Groningen, wat bijdraagt aan de sfeer en charme van de locatie.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje: