Kookworkshop

Met een groep koken kan met onze kookworkshops. We bieden er heel wat aan. U kunt kiezen voor een kookworkshop vegetarisch koken, of een kookworkshop Aziatisch koken, Italiaanse kookworkshop, een Barbecue-kookworkshop (let op: het aanbod is per stad verschillend). Onze kok ontvangt u in zijn keuken en gaat met uw personeelsfeest graag aan de slag voor een geslaagde maaltijd met de kookworkshop. Iets leuks doen met de familie of bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellendag of personeelsfeest, denk dan eens aan een kookworkshop.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Amersfoort

11102010592

Met elkaar de maaltijd bereiden die je daarna gezellig gebruikt, dat is de kookworkshop in Amersfoort! De kok begeleidt jullie in de bekende en minder bekende keuken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Amersfoort, zoals de BBQ-workshop. De vegetarische kookworkshop in Amersfoort is een eigentijdse aanrader! Gezellig voor een vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Amersfoort.

Harderwijk

1020640

Met elkaar de keuken in en daarna gezellig samen aan tafel, dat is de kookworkshop in Harderwijk! De kok begeleidt jullie met het maken van klassiekers en minder bekende gerechten. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Harderwijk, zoals de BBQ-workshop! De kookworkshop Sushi maken in Harderwijk is een eigentijdse aanrader! Gezellig voor een culinair uitje in Harderwijk. De invulling van een vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Harderwijk.

Gouda

img_5762

Met elkaar een heerlijk driegangen menu maken wat je daarna gezellig aan tafel gebruikt, dat is de kookworkshop in Gouda! De kok helpt jullie met het bereiden van klassiekers en moderne gerechten. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Gouda, zoals de sushi-workshop in Gouda, maar ook de Thaise kookworkshop is een pittige aanrader voor een vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Gouda.

Zwolle

zwolle_centrum_web

Met elkaar koken in en daarna gezellig samen de gerechten eten aan een mooi gedekte tafel, dat is de kookworkshop in Zwolle! De kok legt uit hoe jullie klassiekers en minder bekende gerechten maken en helpt waar nodig een handje mee. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Zwolle, zoals de Thaise kookworkshop! Maar ook de kookworkshop Tapas maken in Zwolle is een leuke dag uit! Gezellig voor een culinair uitje in Zwolle. Een compleet verzorgd vriendenuitje, familiedag of personeelsdag in Zwolle.