Heeft u binnenkort een vrijgezellenavond? Of een avondje uit met collega’s, familie of vrienden?

Boek dan de workshop cocktails maken! U gaat de lekkerste cocktails maken en proeven en daarna heerlijk genieten van een menu bij één van onze gezelligste restaurants.

Al vanaf €68,50 per persoon, incl. workshop, diner en drankjes! Mogelijk met groepen van 10 tot 50 personen. Bel ons voor meer informatie: 033-7854249

Cocktailworkshop en diner Amersfoort

Voorbeeld arrangement

17.00 uur

Ontvangst bij Popocatepetl voor de cocktailworkshop

18.45 uur

Lopen naar de volgende locatie (altijd binnen 5 min. loopafstand)

19.00 uur

Er wordt een driegangen diner geserveerd in Happerij & Tapperij

21.00 uur

Afsluiting met een kop koffie/thee

21.30 uur

Verwacht einde

Kostenindicatie

De kosten voor dit voorbeeldarrangement bedragen € 68,50 per persoon, inclusief BTW en drankjes. Inbegrepen zijn:

  • Cocktailworkshop met drie cocktails
  • Driegangen meerkeuze menu
  • Twee drankjes naar keuze (bier, huiswijn, frisdrank) en een kop koffie/thee
workshop cocktails maken
Leer zelf de lekkerste cocktails maken!

Popocatepetl

Popocatepetl is een restaurantketen in Nederland, bekend om zijn Mexicaanse gerechten en levendige sfeer. Naast hun uitgebreide menu bieden sommige vestigingen van Popocatepetl ook cocktailworkshops aan.

Tijdens de cocktailworkshop krijgen deelnemers de kans om onder begeleiding van ervaren bartenders zelf verschillende cocktails te leren maken. De workshops zijn zowel educatief als leuk, en bieden een interactieve ervaring waarbij deelnemers leren over de geschiedenis van cocktails, de verschillende ingrediënten en technieken voor het maken van klassieke en moderne drankjes.

De workshops zijn vaak geschikt voor groepen, zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of verjaardagsfeestjes, maar kunnen ook individueel worden gevolgd. Deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf achter de bar te staan, drankjes te mixen en creatief te experimenteren met smaken en decoraties.

Naast het leren van cocktailbereiding, bieden de workshops ook een sociale en gezellige ervaring waarbij deelnemers kunnen genieten van elkaars gezelschap en de heerlijke cocktails die ze samen hebben gemaakt.

Kortom, de cocktailworkshops bij Popocatepetl bieden een leuke en leerzame ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in cocktails en graag nieuwe vaardigheden wil leren onder het genot van Mexicaans eten en een gezellige sfeer.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons: 033-7854249

Of stuur een berichtje: