In NIEUWS

Wie belt naar Ontdekjestad of een mail stuurt krijgt eigenlijk altijd contact met mij, Margriet van As. Dat ik op deze stoel ben beland is eigenlijk bijna vanzelfsprekend. Ja, ik begon mijn werkende leven als begeleidster op een grote instelling voor verstandelijk gehandicapten. Maar daar werd ik vrijwel meteen getriggerd door de vraag van de Evenementengroep om hulp te bieden. Voorlopig was dat een prima balans tussen verzorgen en organiseren.

Om allerlei redenen groeide ik uit de zorg en maakte een stap: Naar Evenementenbureau Feest & Zo. Daar kon ik met mijn organisatie-skills mijn hart ophalen aan kleine en grote evenementen. Maar evenementen gaan bijna altijd gepaard met een groot budget, alles moet immers op locatie worden bezorgd en bereid. Wat een omweg om tot een mooie herinnering te komen.

Nu, met Ontdekjestad, breng ik mensen naar het moois dat Amersfoort, Gouda, Groningen, Harderwijk en Zwolle te bieden hebben. De grootste lol heb ik als ik een programma aan kan bieden ‘op maat’, helemaal naar wens van mijn opdrachtgever en tóch voor een klein budget. En dat maakt mijn beroep tot het leukste van Midden Nederland! Deze steden regelmatig het decor voor een event duurzaam, op maat en tóch betaalbaar.

Wilt u écht groen en geheel gratis: Amersfoort kent zelfs een heuse bomenroute rond en door het centrum. De route kunt u hier downloaden.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Ik maak graag een passend programma voor u.

Recent Posts