In NIEUWS

De winter komt er aan…. Brrrr…. Nat, koud, wind, donker: allemaal redenen om niet te kiezen voor een outdoor-activiteit. En terecht, wie wil er nou met een natte jas en koude tenen wandelen door een mooie stad als Amersfoort, Gouda, Harderwijk of Zwolle?

In deze periode krijgen we dan ook regelmatig de vraag naar een slechtweerscenario. En die hebben we! Maar ik begin altijd met te zeggen: Meestal regent het niet. Want dat is écht zo! En onze gidsen zoeken mooie en beschutte plekjes op waar zij toch hun verhaal kunnen doen. Ze zoeken het volgende restaurant wat eerder op en maken hun verhaal daar af. Want onze gids is ook een beetje uw gastheer of gastvrouw! En denkt graag met u mee. Overigens houdt een gids natuurlijk ook niet van koude tenen en een drijfnat kapsel.

Maar toch vinden we het nodig om écht een alternatief te bieden met de mogelijkheid om iets te zien van de historie van de stad en géén last te hebben van kou en regen. In Zwolle bieden we daarom een begeleid bezoek aan het Stadsomroepersmuseum aan, in Gouda kan het niet warmer dan in de stroopwafelbakkerij bij een workshop stroopwafels maken, Amersfoort kunt u begeleid op bezoek bij het prachtige Hofje De Armen de Poth waarbij u binnen in een huisje komt en in de Celzusterenzaal kijkt u de film over de historie van het hofje.

Kortom, een groepsuitje in de winter is gezellig én met droge voeten absoluut mogelijk.

Recent Posts