Uniek per stad

Soms verrassend, soms bekend bij iedereen. De leuke activiteiten en workshops of producten die specifiek zijn voor een stad, dorp of regio. Wij zoeken naar plekken, verhalen, activiteiten en workshops die een stad uniek maakt!

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Amersfoort

11102010592

Heeft u een vrijgezellendag in Amersfoort te organiseren? En is de bruidegom een bierliefhebber? Of zijn uw klanten dat? Dan is dit een geschikt arrangement voor uw relatiedag. Dan zit u goed met onze themawandeling: Bierstad Amersfoort! En deze stadswandeling rond je af met een heuse bierquiz met weetjes over bierbrouwerijen in Amersfoort. Daarna gaan jullie aan tafel voor een heerlijk diner met bierbereiding.

Gouda

img_5762

Een heel origineel uitje in Gouda is onze workshop stroopwafels maken in Gouda, een compleet verzorgde dag met een stadswandeling en een diner in Gouda. De perfecte  invulling voor een originele personeelsdag, familiedag of vriendinnenuitje in Gouda.

Zwolle

zwolle_centrum_web

Deze stadswandeling begint in de gewelven van Zwolle, een originele stadswandeling in Zwolle ondergronds! De gids neemt u mee tijdens de stadswandeling en leidt u langs twee gezellige restaurants in Zwolle. Deze themawandeling in Zwolle is echt uniek! En een originele dag uit, compleet verzorgde personeelsdag in Zwolle.