Budget stadswandeling

Het bezoeken van steden en dorpen in Nederland, we zijn ook in eigen land een reislustig volk! Maar we staan ook bekend als een zuinig volk en daarom bieden we een goedkope personeelsdag of familieuitje. Onze gids neemt u graag mee tijdens een stadswandeling naar mooie plekken en leidt u van restaurant naar restaurant. Het arrangement Budget stadswandeling brengt u in twee restaurants (voor een lekker maar eenvoudig menu) met een leuke stadswandeling tussendoor.

Let op: reserveringen zijn vanaf 10 personen.

Amersfoort

11102010592

Samen met onze stadsgids gaat u op pad voor een stadswandeling door Amersfoort met Happen & Stappen. Een leuke manier om met uw personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit te gaan in Amersfoort. Tijdens de stadswandeling eet u in twee gezellige restaurants een eenvoudig maar heerlijk menu tijdens dit arrangement: Happen & Stappen in Amersfoort.

Harderwijk

1020640

De stadswandeling met onze gids tijdens het (budget-)arrangement Happen & Stappen in Harderwijk een betaalbaar dagje uit. Een originele manier om met uw familie-uitje, personeelsdag of vriendenuitje een dagje uit in Harderwijk in te vullen. Tijdens de stadswandeling Harderwijk bezoekt u twee gezellige restaurants waar u een eenvoudig maar lekker menu gebruikt tijdens dit arrangement: Budget Happen & Stappen in Harderwijk.

Gouda

img_5762

Samen met onze stadsgids maakt u een mooie stadswandeling door Gouda tijdens Happen & Stappen in Gouda. Een leuke invulling van uw personeelsdag of vriendenuitje of familiedag in Gouda. Tijdens de stadswandeling bezoekt u een tweetal gezellige restaurants waar u een eenvoudig maar heerlijk menu gebruikt tijdens dit arrangement: Budget Happen & Stappen in Gouda.

Zwolle

zwolle_centrum_web

Wel een leuke personeelsdag, met een klein budget. Dan is dit uitje in Zwolle met een stadswandeling met onze gids tijdens het goedkope uitje Happen & Stappen in Zwolle een betaalbaar dagje uit. Een originele manier om met uw personeelsdag of familie-uitje een dagje uit in Zwolle in te vullen. Tijdens de stadswandeling bezoekt u twee leuke restaurants in Zwolle waar u een eenvoudig maar lekker menu gebruikt tijdens dit uitje in Zwolle: Budget Happen & Stappen in Zwolle.